A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

Реалізація пробаційних програм

Відповідно до Закону України «Про пробацію» передбачено такий інструмент роботи із засудженими як пробаційні програми, які призначаються за рішенням суду особі, звільненій від відбування покарання з випробуванням.

14:51 16.11.2020

Залучення до співпраці нових волонтерів пробації

Чи можливо це зараз, в таких складних реаліях нашого життя? Що повинно спонукати людину витрачати свій вільний час, свої сили на те, щоб допомагати комусь безоплатно? Здається зараз це не можливо…

14:48 16.11.2020

Навички самоконтролю та корекція емоційно-вольової сфери.

Кожна людина живе у своєму афективному просторі. Одні люди спроможні розпізнавати величезну гаму переживань, іншим це недоступно; одні вміють контролювати інтенсивність вияву своїх емоцій, інші неспроможні до цього. Адже емоції супроводжують різні прояви життєдіяльності людини і є одним із головних механізмів внутрішньої регуляції її психічної діяльності та поведінки.

14:47 16.11.2020

Участь у засіданні спостережної комісії.

23 жовтня 2020 року начальник Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Наталія Короткова прийняла участь у засіданні спостережної комісії Білгород-Дністровської міської ради.

10:19 26.10.2020

«Мої права твої права»

«Ми з задоволенням слухаємо тих, хто говорить нам про наші права, але ми не любимо, щоб нам нагадували про наші обов’язки» Е. Берн

10:18 26.10.2020

Презентація «Закладів соціального захисту дітей»

12 жовтня 2020 року в Білгород-Дністровському педагогічному коледжі для студентів третього курсу факультету «Соціальна педагогіка», була проведена  презентація на тему «Заклади соціального захисту дітей». Метою даного заходу стало ознайомлення студентів з закладами соціального захисту, із специфікою професійної діяльності соціальних педагогів в даних закладах, в тому числі в установах пенітенціарної системи. В  заході прийняли участь  старший інспектор Білгород-Дністровського міськрайонного відділу пробації Олена Кузнецова та психолог відділу Олена Чумак.

22:50 13.10.2020

Свято Покрова Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисника України

Щороку українці відзначають одне із важливіших церковних свят – Покрову Пресвятої Богородиці. На цю ж дату також припадають такі значущі для України свята, як День українського козацтва та День захисника України. Усі ці три свята тісно між собою пов’язані.

14:37 13.10.2020

День контролю та спільних дій

Найчастіше, поведінка є відображенням системи цінностей людини. У підлітковому віці модель поведінки знаходиться в процесі формування та легко піддається впливу з боку оточуючих.

08:47 12.10.2020

Міжнародний День ненасильства

З тих пір, коли людині прийшла в голову думка нехтувати життям і здоров’ям собі подібного, вона старанно почала шукати будь-яку причину, щоб реалізувати її, поступово забуваючи про цінності життя як такого. Застосовуючи насильство, а іншим шляхом цього досягти не можливо, людина використовувала всю свою силу, залякування або владу, сіючи навколо себе біль і страждання, смерть і всілякі каліцтва.

08:37 12.10.2020

Профілактика емоційного вигорання

Останнім часом в багатьох публікаціях вказується на те, що досить розповсюдженою професійною деформацією для представників багатьох професій можливе таке явище, як емоційне вигорання. Проблема синдрому емоційного вигорання – є однією з найактуальнішою в професіях типу «людина – людина».

08:31 12.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь