A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

Білгород-Дністровський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області за І півріччя 2020 рік

Білгород-Дністровський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області за І квартал 2020 рік

Білгород-Дністровський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області за 9 місяців 2019 року

«Як зберегти ментальне здоров’я?»

Повномасштабне вторгнення Росії в Україну в лютому 2022 року помітно вплинуло на життя українців, які відчувають наслідки війни на своєму ментальному (психічному) здоров'ї. За ініціативи першої леді України Олени Зеленської у співпраці з Координаційним центром з психічного здоров’я при Кабінеті міністрів Українив травні 2022 року створена Всеукраїнська програма ментального здоров'я «Ти як?» спрямована на розбудову якісної системи надання послуг у сфері психосоціальної підтримки та розвиток культури піклування про ментальне здоров'я.

09:33 19.04.2024

Профілактика вживання психоактивних речовин

11 квітня 2024 року заступником начальника Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Альоною Боболєвою спільно з фахівцем із громадського здоров’я Білгород-Дністровського районного відокремленого підрозділу Державної установи «Одеський ОЦКПХ МОЗ України» Нелєю Бідюк була проведена інтерактивна лекція на тему: «Профілактика вживання психоактивних речовин» для осіб міра покарання, яких не пов’язана з позбавленням волі.

11:42 11.04.2024

Як зберегти ментальне здоров'я?

В рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я Ти як? та до Всесвітнього дня здоров’я відбулася зустріч персоналу Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи " Центр пробації" в Одеській області з фахівцем із громадського здоров'я Нелею Бідюк Б-Дністровський РВП ДУ "Одеський ОЦКПХ МОЗ України"

11:26 04.04.2024

Довга доба

24 лютого 2022 року Росія атакувала ракетами та бомбами українські міста, і наше життя змінилося назавжди. І кожен з нас має свою особливу історію про ці події. Ми поділяємо моменти щастя, горя, а найголовніше — єдності. На війні, в добрих справах та у спільних спогадах.

10:01 01.04.2024

Туберкульоз: знай, стережись, не бійся

Туберкульоз залишається серйозною глобальною проблемою охорони здоров’я і  щороку забирає мільйони життів. На протидію цього вкрай важливо впроваджувати ефективні стратегії профілактики, особливо в Україні, де захворюваність на туберкульоз є дуже високою. Застосовуючи як специфічні, так і неспецифічні методи профілактики, Україна може досягти значних успіхів у зниженні захворюваності на туберкульоз і покращенні результатів у сфері охорони здоров’я.

14:50 26.03.2024

Всесвітній день поезії

21 березня по всьому світу відзначають День поезії. Відповідно резолюції 30-ї сесії ЮНЕСКО, яка проходила в 1999 році в Парижі, було прийнято рішення щорічно відзначати 21 березня Всесвітній день поезії (WorldPoetryDay).

11:59 25.03.2024

Профілактика емоційного вигорання засобами арт технік

Емоційне вигорання на роботі – це симптом нашого часу. Це стан виснаження, який призводить до повної або часткової втрати сил, почуттів і супроводжується втратою радості та задоволення від життя. Синдром емоційного вигорання стає все поширенішим явищем у сучасному суспільстві, особливо від серед професій пов’язаних зі службою людям.

11:57 25.03.2024

Виховний захід присвячений 210-ої річниці від дня народження Тараса Шевченка

9 березня – день народження провідника української культури, великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. У національній свідомості кожного українця Тарас Шевченко займає місце національного героя, нескореного борця за волю України. Людини, яка не просто творила, а надихала до патріотизму, боротьби за правду, свободу та гідне майбутнє нашої країни.

14:35 07.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь