A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

Чистий четвер

16 квітня 2020 року напередодні одного з найсвітліших християнських свят – Великодня, працівники Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» за допомогою миючих та дезінфекційних засобів провели прибирання службових приміщень, а також роботи з впорядкування прилеглої території.

17:12 16.04.2020

До уваги суб’єктів пробації!

Уповноважені органи з питань пробації переведено на особливий режим роботи з клієнтами в умовах загальнонаціонального карантину!

11:50 07.04.2020

Індивідуально-профілактична робота.

В умовах загальнодержавного карантину з метою запобігання поширення епідемії коронавірусної інфекції Білгород-Дністровський міськрайонний відділ пробації проводить прийом підоблікових суб’єктів пробації, які приходять на реєстрацію, в умовах особливого режиму роботи.

09:21 01.04.2020

«WIKILEGALAID» – безкоштовна довідково-інформаційна платформа правових консультацій

12 березня 2020 року начальником Білгород-Дністровського бюро правової допомоги Оленою Боян проведено зустріч із працівниками Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» пробації для ознайомлення із безкоштовною довідково-інформаційною платформою правових консультацій.

16:39 12.03.2020

Перевірка клієнтів пробації за місцем проживання

Згідно з п. 4 п. 5 та п. 6 розділу II наказу Міністерства юстиції  України від 29.01.2019 року  №272/5  «Про затвердження Порядку здійснення нагляду та проведення соціально-виховної роботи із засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі» на працівників органів пробації покладено обов’язок здійснювати нагляд за засудженими особами до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.

09:15 11.03.2020

«Переваги легальної зайнятості»

З метою підвищення обізнаності щодо переваг легальної зайнятості та застереження від проявів шахрайства при працевлаштуванні, ознайомлення з державними гарантіями у сфері зайнятості 05 березня 2020 року провідним фахівцем з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Касаткіною-Бєлікчі Валентиною проведено семінар для суб'єктів пробації на тему «Легальна зайнятість».

13:54 05.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь