A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

Тренінгові заняття «Опанування емоцій — навик стресостійкості»

    Контроль над своїм емоційним станом на етапі розвитку суспільства є чи не першочерговим завданням, на тлі якого народжуються толерантність, емпатія, повага до особистості інших людей. І починається цей контроль саме з розуміння власних емоцій, з уміння їх розрізняти, ідентифікувати й адекватно виявляти. Адже саме з адекватністю реакції на подразник у нас часто виникають проблеми. Мимовільні, спонтанні емоції - це природній прояв емоційного життя людини, і їх неможливо заборонити, але ознака справжньої зрілості особистості саме в тому, щоб відчувати власні межі й домовлятися про правила, навіть про правила прояву емоцій.

21:49 03.03.2021

Семінар на тему «Попередження вживання психоактивних речовин».

25 лютого 2021 року волонтером пробації та лікарем-фтизіатром кабінету довіри КНП «Лікувально-діагностичний центр інфекційних хвороб» Одеської обласної ради» Світланою Іщенко, психологом відділу пробації Оленою Чумак для підоблікових Білгород-Дністровського міськрайонного відділу з питань пробації було проведено інформаційний захід на тему «Попередження вживання психоактивних речовин».

16:46 25.02.2021

Захід на тему «Нехай мої струни лунають»

23 лютого 2021 року в приміщенні Білгород-Дністровської центральної міської бібліотеки імені М. Горького, для під облікових суб’єктів, що перебувають на обліку в Білгород-Дністровському міськрайонному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області проведений захід на тему «Нехай мої струни лунають» присвячений 150-річчя з дня народження письменниці і громадського діяча Лесі Українки, яке виповниться 25 лютого 2021 року.

16:06 23.02.2021

Всесвітній день соціальної справедливості

Соціальна справедливість є основоположним принципом мирного та благополучного існування. Соціально справедлива держава – це держава, яка бере на себе відповідальність за кожного громадянина і прагне забезпечити кожній людині гідні умови існування, соціальний захист, співучасть в управлінні виробництвом, а в ідеалі – приблизно однакові життєві шанси та можливості для самореалізації в суспільстві. Діяльність такої держави спрямована на загальне благо, утвердження в суспільстві соціальної злагоди.

11:57 22.02.2021

Кібербулінг – що це та як це зупинити

З появою Інтернету, соціальних мереж, мобільних телефонів та інших сучасних гаджетів, все більшого поширення набуває таке небезпечне явище як кібербулінг. Це сучасна форма цькування, яка має на меті нашкодити, образити, принизити людину дистанційно, без фізичного насильства. На жаль, така форма насильства набирає все більших обертів. Часто діти і дорослі не розуміють як можуть захиститися від кібербулінгу.

09:20 15.02.2021

Бесіда на тему: «ЗупиниТи насилля»

Насильство є найболючішою проблемою сучасної  України. Нажаль в українському суспільстві спостерігається тенденція не розголошувати, приховувати проблеми сімейного насильства… Деякі вважають, що насилля в сім’ї - це «сімейна справа», до якої не варто втручатися «стороннім».

20:57 10.02.2021

Заняття до Дня безпечного Інтернету

Від соціальних мереж – до онлайн-банкінгу: сьогодні Інтернет проник у наше життя і діяльність. Окрім комп’ютерів та ноутбуків, ми підключаємо до Інтернету все – мобільні телефони, планшети, телевізори й багато інших портативних пристроїв. Саме тому дуже важливо знати якомога більше про безпеку у Всесвітній мережі.

13:01 08.02.2021

Проблема насилля

        В Білгород-Дністровському міськрайонному відділі пробації проведено роботу з малою групою суб’єктів пробації, що схильні до проявів агресії.

08:48 05.02.2021

Зняття агресії

Змінюючи критерій оцінки ситуації (тригер), ми з часом зможемо міняти первинні почуття і емоції.

11:21 27.01.2021

Захід до Дня Соборності

21 січня 2021 року в  Білгород-Дністровському міськрайонному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області представниками Білгород-Дністровського міського центру соціальних служб Юлією Вороніною та  Ольгою Взглядовою була проведена виховна година на тему «День Соборності».

13:59 21.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь