A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Виховний захід до Дня Незалежності України

Дата: 25.08.2023 13:59
Кількість переглядів: 128

Фото без опису24 серпня 2023 року в публічній бібліотеці Білгород-Дністровської міської територіальної громади для підоблікових Білгород-Дністровського районного відділу пробації був проведений виховний захід знагоди відзначення  Дня Державного Прапора та Незалежності України.

Під час заходу працівники бібліотеки зазначили, що історія здобуття Україною незалежності надзвичайно складна та довга і знати її – це наш обов’язок. Присутнім розповіли про державні символи нашої країни,  історію встановлення незалежності України, про її тернистий та довгий шлях формування як окремої держави, громадських та політичних діячів, котрі відзначилися активною позицією. 

Також до уваги суб’єктів пробації було представлено тематичну виставку на якій були представлені книги, що висвітлюють історичні й культурні аспекти становлення України, особливості національної символіки, визначні події та постаті у боротьбі за незалежність нашої держави, нинішнє героїчне протистояння російській агресії, світову підтримку в боротьбі за цілісність нашої держави.

Наприкінці учасники заходу переглянули відеоролик «ДНК України» про історичні віхи Української держави – від часів Київської Русі до сучасності.

Проведення подібних заходів сприяють вихованню любові та поваги до своєї рідної землі, Батьківщини, розширюють коло знань, прививають інтерес до минулого України, ще раз нагадуючи молодому поколінню, що саме в єдності – сила і незалежність нашого народу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь