A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

Перевірка за місцем виконання громадських робіт

Громадські роботи є дієвою альтернативною позбавлення волі, яка, на сьогоднішній день, використовується з метою перевиховання засуджених та допомагає зробити суспільство більш безпечним.

09:38 24.07.2020

Проект «Заради життя»

На базі Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області продовжує функціонувати консультативний кабінет створений в рамках проекту «Заради життя».

09:37 24.07.2020

Адаптація до життя на волі

Для засуджених, особливо тих, які тривалий час відбували покарання у місцях позбавлення волі, адаптація до життя на волі в сучасних умовах може бути досить складною. З'являються такі труднощі, як побутова невлаштованість, відсутність житла, складнощі у працевлаштуванні. Проблеми у відновленні свого соціального статусу та поверненні до нормальних умов життя призводять до того, що особи, які звільнилися з установ виконання покарань, знову стають на кримінальний шлях, через що підвищується рівень рецидиву злочинів.

12:12 16.07.2020

Тижневик до Дня сім’ї

З 6 липня на базі Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області проводились заходи в рамках тижневика «Сімейні цінності». Адже, сім’я – це унікальний соціальний інститут, першооснова духовного, економічного та соціального розвитку суспільства. Вона пов’язана з усіма сферами життєдіяльності людини та охоплює всі рівні соціальної практики: від особистісного – до державного, від матеріального – до духовного.

09:31 10.07.2020

Захід до Дня Конституції України.

25 червня 2020 року в рамках інформаційно-просвітницької роботи начальником Білгород-Дністровського бюро правової допомоги Оленою Боян було проведено семінар для суб’єктів пробації Білгород-Дністровського міськрайонного відділу пробації на тему «Конституція – основний закон України». Але у зв’язку із встановленими карантинними обмеженнями запланований захід було проведено у форматі Zoom конференції.

11:52 25.06.2020

Робоча зустріч на тему: «Співпраця відділу пробації та МЦСССДМ»

23 червня 2020 року у Білгород-Дністровському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулась робоча зустріч між представниками Центру – директором Тетяною В’язових та начальником Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області Наталією Коротковою.

09:27 25.06.2020

Тренінг на тему «Агресія».

З метою вироблення у засуджених практичних навичок контролю своєї поведінки у ситуаціях, які можуть провокувати їх до протиправних дій, 16 червня 2020 року представником Білгород-Дністровського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вороніною Юлією  для підоблікових Білгород-Дністровського міськрайонного відділу пробації було проведено тренінг  на тему «Агресія».

12:38 17.06.2020

Всесвітній День донора крові

Всесвітня організація охорони здоров’я обрала 14 червня в якості дня для вияву вдячності мільйонам людей, які рятують життя і зберігають здоров’я інших людей, здаючи свою кров.  

10:24 12.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь