A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

«Переваги легальної зайнятості»

З метою підвищення обізнаності щодо переваг легальної зайнятості та застереження від проявів шахрайства при працевлаштуванні, ознайомлення з державними гарантіями у сфері зайнятості 05 березня 2020 року провідним фахівцем з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Касаткіною-Бєлікчі Валентиною проведено семінар для суб'єктів пробації на тему «Легальна зайнятість».

13:54 05.03.2020

Захід для студентської молоді

Як сказав Б. Бардо, «Шлюб - це угода, умови якого щодня переглядаються і затверджуються заново». І дійсно,  добре розподілена відповідальність в сім'ї, з урахуванням можливостей, здібностей і потреб усіх членів сім'ї, служить добрим страхувальним тросом на горбистому шляху сімейного життя. Допомагає краще зрозуміти один одного.  В не залежності офіційно оформлені відносини чи ні. В деякому роді створити важливі рамки у відносинах, що дозволяють, з одного боку, не втратити себе, з іншого - відчути себе частиною чогось більшого і знайти в цьому невеликому суспільстві, під назвою сім'я, своє власне місце. На  жаль, у багатьох молодих сімей , і навіть у сімей з пристойним стажем, з цим бувають серйозні проблеми.

09:17 05.03.2020

«Вони тримають небо»

Небесній Сотні Шана й молитви, За чисті душі, Що злетіли в небо. Їм шлях високий Боже, освіти. І в мирі, Господи, Прийми до Себе.

13:50 20.02.2020

«Переваги легальної зайнятості»

Питання зайнятості засуджених громадян, які перебувають на обліку в пробації, є надзвичайно актуальним на сьогоднішній день. Адже відсутність постійного місця роботи, стабільного доходу та складне матеріальне становище стає однією з основних причин, що призводить до вчинення кримінальних правопорушень.

14:40 18.02.2020

"Центр пробації" в ефірі радіо "Новости Приднестровья" Аккерман

В ефірі начальник Білгород-Дністровського відділу державної установи "Центр пробації" в Одеській області підполковник внутрішньої служби Наталя Короткова розповіла про те, як працює Закон України "Про пробацію" та наголосила, що пробація - це цивілізований шлях роботи із правопорушниками, який довів свою ефективність в Європі, з точки зору зорієнтованості на убезпечення суспільства та попередження вчинення повторних злочинів особами, які їх вже вчиняли.

09:32 07.02.2020

«ЖИТТЯ БЕЗ НАСИЛЛЯ»

Насильство – це одна з найбільш поширених у світі форм порушення прав людини, що наносить величезну моральну шкоду суспільству і є перепоною на шляху подолання нерівності і дотримання людських прав. Проблема насильства надзвичайно важлива і актуальна в сучасному суспільстві. Так в 2019 року набули законної сили зміни до Кримінального кодексу України, Кримінально-процесуальний кодекс України та ряд інших нормативних актів, які істотно посилюють кримінальну та адміністративну відповідальність за вчинення домашнього насильства.

13:34 06.02.2020

Тренінг «Попередження проявів насильства»

04 лютого 2020 року психологом Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» Оленою Чумак спільно із заступником директора-начальником відділу соціальної роботи міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Людмилою Зайцевою проведено тренінг «Попередження проявів насильства» для засуджених осіб, міра покарання яких не пов’язана із позбавленням волі.

13:54 04.02.2020

З нагоди 5-ї річниці прийняття Закону України «Про пробацію»

5 лютого 2015 року Верховною радою України був прийнятий Закон України «Про пробацію». На виконання даного Закону у 2017 році, шляхом реформування кримінально-виконавчої інспекції, було створено єдину Державну установу «Центр пробації» з підпорядкуванням їй уповноважених органів з питань пробації, удосконалено організаційну структуру, механізм використання фінансових, матеріальних та технічних умов функціонування органів пробації для ефективного використання поставлених завдань.

09:54 04.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь