A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

Семінар на тему «Здоровий спосіб життя».

9 червня 2020 року волонтер та представник благодійного фонду «Шлях додому» Смолягович Олена провела для підоблікових Білгород-Дністровського міськрайонного відділу з питань пробації семінар  на тему «Здоровий спосіб життя».

12:14 10.06.2020

Ми захищаємо безпеку громадян, профспілка захищає нас!

З метою запобігання поширення епідемії коронавірусної інфекції під час загальнодержавного карантину працівники Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області отримали від Профспілкової організації персоналу ДУ «Центр пробації» такі необхідні на сьогодні засоби індивідуального захисту: неопренові захисні маски багаторазового використання, антисептики, захисні окуляри та нітрилові рукавички.

16:55 22.05.2020

Міжвідомча робоча зустріч

22 травня 2020 року, начальник Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Короткова Наталія, прийняла учать у міжвідомчій робочій групі щодо вивчення стану профілактичної і соціально-виховної роботи з неповнолітніми обвинуваченими.

16:45 22.05.2020

День Вишиванки

У культурі кожного народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. В Україні таким символом є вишиванка – своєрідний код української нації, безцінний спадок українців.

14:43 21.05.2020

Домашнє насильство під час карантину

Карантин через пандемію коронавірусу порушив звичний спосіб життя людей на планеті. Нестабільний емоційний стан, хитке матеріальне становище, неналагоджені стосунки у сім’ях спровокували сплеск домашнього насильства. За даними ООН, у зв’язку з пандемією коронавірусу, у світі вдвічі збільшилась кількість випадків домашнього насильства.

10:18 18.05.2020

Індивідуальна робота з суб’єктом пробації на тему: “ Формування емоційної компетентності”

14 травня 2020 року в приміщенні Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області психологом Оленою Чумак проведено індивідуальну роботу щодо формування емоційної компетентності із засудженим, міра покарання якого не пов’язана із позбавленням волі.

19:47 14.05.2020

9 травня 2020 року відзначено 75-ту річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Інспектори Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» вшанували пам'ять загиблих, поклавши квіти до Вічного вогню на території скверу Військової Слави, Парку Перемоги та обеліска в с. Бритівка. Привітавши та поспілкувавшись із ветеранами Другої світової війни, почули історії тих тяжких бойових часів. Це спогади, які вселяють надзвичайну повагу до усіх учасників тієї війни і з покоління в покоління дають нам можливість пишатися ними.

10:40 13.05.2020

Всеукраїнський день психолога

Життя людини — дуже непередбачуване і бурхливе. Воно може дарувати нам хвилини щастя і, водночас, приносити багато турбот і неприємностей. Іноді людині важко утримати тягар цих проблем на своїх плечах, і вона може втратити надію, віру в себе, а найголовніше - своє здоров'я. Уникнути цього нам допомагають мудрі поради досвідчених фахівців - психологів, чиє професійне свято, Всеукраїнський день психолога, відзначається в Україні 23 квітня, починаючи з 2004 року.

20:30 23.04.2020

Реалізація пенітенціарної пробації.

Відповідно Закону України «Про пробацію», пенітенціарна пробація - це підготовка осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк, до звільнення з метою трудового і побутового влаштування таких осіб після звільнення за обраним ними місцем проживання.

14:19 17.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь