A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

Семінар з питань зайнятості

3 червня 2021 року підоблікові особи Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області взяли участь в інформаційному семінарі із загальних питань зайнятості, який проводився на базі Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості.

15:33 08.06.2021

День відкритих дверей

2 червня 2021 року Білгород-Дністровським міськрайонним відділом філії Державної установи "Центр пробації" в Одеській області був проведений День відкритих дверей  на який  завітали  студенти ІІІ курсу  Білгород-Дністровського економіко-правового коледжу. В ході презентації відділу студенти ознайомилися з діяльністю служби пробації, дізналися про види покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, та з`ясували яким чином вони виконуються. Були наведені приклади, коли завдяки цілеспрямованій роботі, суб'єкти пробації ставали  на шлях виправлення, проходили курси лікування, знаходили роботу, отримували допомогу в оформлені документів.

08:17 03.06.2021

Вся правда про наркотики

Вживання наркотичних речовин є сьогодні однією з найгостріших проблем, які постають перед суспільством. Досить великий відсоток правопорушень скоєно в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння. Уперше більшість людей вживає наркотики добровільно, із різних причин, але повторне вживання може призвести до змін у мозку, у результаті чого людина може бути не здатною опиратися інтенсивному потягу до ПАР.

08:12 03.06.2021

Заходи для учнівської молоді

На даному етапі розвитку суспільства особливу увагу привертає проблема насильства, яка є одним із факторів, що збільшує соціальну нестабільність та криміногенність. Поступово насильство стає невід'ємним компонентом оточуючого середовища, впливає на формування особистості, на суспільну свідомість, а отже, і державу. Психотравми негативно позначаться на фізичному та психічному здоров'ї, можуть мати небажані наслідки у вигляді девіантної і кримінальної поведінки дітей. Прояви насильства, булінгу, мобінгу, конфліктності і жорстокості набувають поширення умовно в трьох площинах: школа, сім'я, вулиця.

08:36 25.05.2021

Профілактичний захід для суб’єктів пробації волонтером.

У системі засобів виправлення і ресоціалізації суб’єктів пробації важливе місце займає соціально-виховна робота. Така робота спрямована на формування та закріплення прагнення до заняття суспільно-корисною діяльністю, сумлінного ставлення до праці, дотримання вимог законів та інших прийнятих у суспільстві правил поведінки, підвищення їх загальноосвітнього і культурного рівнів.

08:32 21.05.2021

Консультування клієнтів пробації

За сприяння органу пробації особи, засуджені до покарань не пов’язаних із позбавленням волі мають змогу отримувати інформацію для активізації пошуку роботи як механізму реалізації мотивації до трудової діяльності, їх ресоціалізації та мотивування до позитивних змін в житті.

08:11 21.05.2021

День вишиванки

Вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу. Вона яскраво відображає особливу національну традицію народу. Тож не дивно, що існує свято, присвячене їй.

10:15 19.05.2021

Сімейні цінності

З метою пропаганди сімейних цінностей та визначення місця родини в житті людини 18 травня 2021 року фахівцями Білгород-Дністровського міського центру соціальних служб для під облікових осіб Білгород-Дністровського міськрайонного відділу пробації проведено бесіду з елементами тренінгу на тему «Сімейні цінності».

10:06 19.05.2021

Перевірка клієнтів пробації за місцем проживання

Виконуючи функції уповноваженого органу з питань пробації під час здійснення нагляду та проведення соціально-виховної роботи, старшим інспектором Білгород-Дністровського відділу філії ДУ «Центр пробації» Ольгою Городецькою, психологом відділу Оленою Чумак спільно з дільничним інспектором Білгород-Дністровського РВП ГУНП в Одеській області Віталієм Тюпою здійснено перевірку за місцем проживання засуджених, які перебувають на обліку у відділі пробації, з метою забезпечення контролю за поведінкою та способом їх життя.

08:07 17.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь