A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

Співпраця відділу пробації та міського Центру соціальних служб

18 січня 2021 року у Білгород-Дністровському міському центрі соціальних служб відбулась робоча зустріч між представниками Центру – директором Тетяною В’язових, заступником директора Людмилою Зайцевою та начальником Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області Наталією Коротковою.

14:20 18.01.2021

Кращий міськрайонний відділ» філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області

На початку 2020 року,  за ініціативою керівника філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Ольги Боровської був оголошений для підрозділів області конкурс у номінаціях: "Лідер міськрайонних відділів”, “Лідер районних відділів”, “Лідер районних секторів”,  який став потужним поштовхом для зростання продуктивності праці, випробувати свої сили, підвищити кваліфікацію працівників, вдосконалити професійні навички та поширити кращий досвід.

09:26 14.01.2021

Як безкоштовно отримати у власність земельну ділянку

12 січня 2021 року начальником відділу Білгород - Дністровського бюро правової допомоги Оленою Боян для підоблікових осіб Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області був проведений інформаційний захід на тему «Як безкоштовно отримати у власність земельну ділянку».

09:23 14.01.2021

Пожежна безпека в опалювальний сезон

 Розпочався опалювальний період. Саме в цей час збільшується кількість пожеж, які виникають в житловому секторі. Однією з основних причин загорянь є порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. За статистикою, осінньо-зимовий період різко збільшує кількість пожеж – опалювальний сезон створює реальну пожежну небезпеку внаслідок використання різних опалювальних приладів.

09:44 16.12.2020

Реалізація пробаційних програм

Відповідно до Закону України «Про пробацію» передбачено такий інструмент роботи із засудженими як пробаційні програми, які призначаються за рішенням суду особі, звільненій від відбування покарання з випробуванням.

14:51 16.11.2020

Залучення до співпраці нових волонтерів пробації

Чи можливо це зараз, в таких складних реаліях нашого життя? Що повинно спонукати людину витрачати свій вільний час, свої сили на те, щоб допомагати комусь безоплатно? Здається зараз це не можливо…

14:48 16.11.2020

Навички самоконтролю та корекція емоційно-вольової сфери.

Кожна людина живе у своєму афективному просторі. Одні люди спроможні розпізнавати величезну гаму переживань, іншим це недоступно; одні вміють контролювати інтенсивність вияву своїх емоцій, інші неспроможні до цього. Адже емоції супроводжують різні прояви життєдіяльності людини і є одним із головних механізмів внутрішньої регуляції її психічної діяльності та поведінки.

14:47 16.11.2020

Участь у засіданні спостережної комісії.

23 жовтня 2020 року начальник Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Наталія Короткова прийняла участь у засіданні спостережної комісії Білгород-Дністровської міської ради.

10:19 26.10.2020

«Мої права твої права»

«Ми з задоволенням слухаємо тих, хто говорить нам про наші права, але ми не любимо, щоб нам нагадували про наші обов’язки» Е. Берн

10:18 26.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь