A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ІНФОРМАЦІЙНИЙ СЕМІНАР ІЗ ЗАГАЛЬНИХ ПИТАНЬ ДЛЯ СУБ’ЄКТІВ ПРОБАЦІЇ

Дата: 24.07.2023 09:57
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

20 липня 2023року в рамках «Меморандуму про взаємодію та співпрацю» між Білгород-Дністровським районним відділом філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області та Білгород-Дністровською філією Одеського обласного центру зайнятості відбувся інформаційний семінар для суб’єктів пробації.

Метою семінару є сприяння усвідомленню цінностей як основи життєвого самовизначення, формування вміння конструктивної взаємодії та пошук себе на ринку праці, ознайомлення клієнтів пробації з соціальними послугами, які надаються державною службою зайнятості щодо сприяння у працевлаштуванні та вакансіями, які є наринку праці району.

          Кар’єрний радник відділу кар’єрного консультування Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості  Оксана ДОЛГОТЕР поінформувала суб’єктів пробації про послуги та можливості служби зайнятості, напрямки роботи, ознайомила з основними положеннями законодавства про зайнятість населення та загальнообов`язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття, а також про необхідність оформлення легальних трудових відносин з роботодавцями. Клієнтам були надані інформаційні поради щодо пошуку роботи та перелік актуальних вакансій.

Вході зустрічі учасники отримали вичерпні відповіді на запитання щодо особливостей безкоштовного навчання запідтримки державної служби зайнятості, правових аспектів розірвання трудових відносин та інше.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь