A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

Інформаційний захід на тему «Втрата права користування житловим приміщенням»

Досить часто у громадян виникають труднощі щодо зняття з реєстрації у власному будинку чи квартирі особи, яка не є власником, не проживає протягом певного часу і добровільно звернутись у відділ державної реєстрації для зняття з реєстрації місця проживання не бажає. В такому разі вирішити дану проблему і визнати особу такою, що втратила право на користування житловим приміщенням можливо за рішенням суду.

10:48 14.07.2021

Година – спілкування «Сім’я. Цінності мого життя»

Сім´я, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації. Весь світ знає, якою талановитою, працелюбною, духовно багатою є українська нація. Ці високі якості закладаються саме в сім´ї, де дитина отримує перші уроки любові до батька, матері, до своєї Батьківщини. У сім´ї вона набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги, адже саме родина є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі.

14:43 08.07.2021

Сімейні цінності

Збереження та захист традиційних сімейних цінностей - невід'ємна складова та передумова соціального процвітання.

16:27 06.07.2021

Наркотична залежність

Останнім часом проблема  наркоманії стала дуже актуальною, проблема наркотиків крокує по світу все більш і більш упевнено. Якщо раніше наркотики вживали одиниці, і багато хто з них міг жити з цією звичкою досить довго, то зараз наркоманія стає масовою, а з поширеннямвеличезної кількості синтетичних наркотиків, які є дуже доступними і популярними серед молоді, це зло стало робити замах на найбільшу цінністьлюдства – дітей і молодих людей.Наркотичні речовини в наше століття інформаційних технологій стають доступні через мережу інтернет, особливо соціальні мережі

13:42 02.07.2021

Роль мотивації в житті людини

У кожної людини є свої цілі, яких він згодом бажає досягти. Один хоче зайнятися спортом і привести своє тіло в порядок, інший бачить сенс в успішному бізнесі, який забезпечить добробут, третій прагне отримати права на водіння автомобіля .... У кожного цілі різні, але далеко не у всіх виходитьїх реалізувати змінівши своє життя на краще. Так у чому ж справа?

11:02 02.07.2021

Захід до Дня Конституції України

З метою формування правової культури, виховання громадської свідомості та поваги до Основного закону України 24червня 2021 року в приміщенні Білгород-Дністровської центральної міської бібліотеки імені М. Горького для підоблікових   Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області було проведено семінардо Дня Конституції України.

14:42 30.06.2021

Пенітенціарна пробація в дії

Пенітенціарна пробація – важливий елемент успішного старту на шляху соціальної інтеграції  колишніх засуджених у суспільство. Від того чи буде цей старт підготовлений, ґрунтовний  (підкріплений  шляхами - ресурсами для вирішення можливих потреб після звільнення)  залежить успішність  повернення до суспільства  осіб, що довгий час знаходилися поза ним. Також,  важливим  в роботі з особами, що перебували поза звичним середовищем є взаємодія всіх суб’єктів, функціями яких є ресоціалізація засуджених.

15:12 18.06.2021

Всесвітній день донора.

Кожного року 14 червня  в світі відзначається Всесвітній день донора, тому напередодні  співробітники Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області долучилися до порятунку людського життя і здали кров для потреб місцевої лікарні.   Своїм вчинком працівники органу пробації намагалися власним прикладом  привернути  увагу громадськості та небайдужих громадян до проблем з дефіцитом крові та продуктів крові й рятувати життя  інших, віддаючи невелику частинку себе.    Медики подякували донорам за таку підтримку та висловили сподівання на подальшу співпрацю.

15:13 11.06.2021

Перевірка за місцем відбування громадських робіт

Громадські роботи є дієвою альтернативою позбавленню волі, які, на сьогоднішній день, використовуються з метою перевиховання засуджених та допомагають зробити суспільство більш безпечним.

08:19 09.06.2021

Робота по профілактиці залежності.

Цікаво, що майже всі види залежностей базуються на захопленнях, які притаманні людям (робота, ігри, художня, наукова, технічна творчість, подорожі, спорт, протилежна стать, дегустація їжі тощо...) Життя наших сучасників наповнене ризиком виникнення великої кількості різноманітних залежностей і щороку їх кількість зростає. Споживацькі суспільства пропонують своїм громадянам все більше і більше видів задоволень, які можуть за певних обставин перетворитися у нові види залежностей. Як тут не згадати слова Паскаля: «Хто входить у двері щастя через двері задоволень, той, як правило, виходить через двері страждань».

08:15 09.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь