A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

Попередження проявів домашнього насильства

Чи замислювались ви коли-небудь, чому чимало жінок відчувають себе самотніми у власних родинах? Чому так нелегко дістаються їм почуття впевненості, самоповаги та радості? Нерідко причина полягає у домашньому насильстві, від якого потерпають тисячі жінок.

00:09 30.09.2020

Зустріч з представником центру зайнятості.

З метою інформування клієнтів пробації про можливості та послуги державної служби зайнятості 17 вересня 2020 року  провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Валентина Касаткіна-Бєлікчі провела консультування підоблікових Білгород-Дністровського міськрайонного відділу пробації.  

17:30 17.09.2020

День українського кіно

Щорічно з 1996 року, у кожну другу суботу вересня, відзначають День українського кіно.

17:13 17.09.2020

Робоча зустріч.

10 вересня 2020 року відбулась робоча зустріч начальника Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Наталії Короткової та начальника відділу Білгород - Дністровського бюро правової допомоги  Олени Боян.   

17:07 17.09.2020

Семінар до Дня Незалежності України.

У долі кожного народу є події, які не тільки яскраво висвітлюють пройдений історичний шлях, а й визначають його сьогодення і майбуття, сповнюють особливим змістом людське життя і діяльність суспільства, стосунки держави та особистості. Для українського народу такою подією стало проголошення 24 серпня 1991 року Акта про Незалежність України. Цей історичний документ виражає волю українського, народу, його право на самовизначення і стверджує, що територія України є неподільною, що на цій території мають чинність виключно Закони України. Відтоді 24 серпня в нашій державі відзначається як загальнонаціональне свято – День Незалежності.

12:52 28.08.2020

Онлайн нарада партнерів проекту РАТН «Заради життя»

13 серпня 2020 року відбулася онлайн нарада партнерів проекту РАТН «Заради життя» організована Державною установою «Центр пробації» та ВБО «Мережа організацій, що працюють в пенітенціарній сфері» за сприянням міжнародної організації РАТН  в рамках проекту «Заради життя: якісні інтегровані послуги з ВІЛ, туберкульозу та вірусного гепатиту С для людей в конфлікті з законом» за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

11:08 14.08.2020

Консультування суб’єктів пробації на тему «Вибори до місцевих рад в Україні».

В рамках дії консультаційного кабінету 11 серпня 2020 року відбулась  онлайн-зустріч начальника Білгород-Дністровського бюро правової допомоги Олени Боян з підобліковими Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області на тему «Вибори до місцевих рад в Україні». Дана зустріч проходила в режимі ZOOM-конференції.

08:29 12.08.2020

Круглий стіл на тему: «Реалізація державної політики щодо запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, проблеми та шляхи вирішення»

10 серпня 2020 року в Білгород-Дністровській районній державній адміністрації за ініціативи Андрія Соломієнко та Станіслава Кліменко в рамках соціального проекту «Протидія насиллю в родині» відбувся круглий стіл на тему «Реалізація державної політики щодо запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, проблеми та шляхи вирішення» за участю представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, правоохоронних органів, громадських діячів та суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі. Участь у засіданні круглого столу прийняв Володимир Журавель, заступник начальника Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області.

08:27 12.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь