A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Тиждень здоров’я

Дата: 03.08.2023 15:19
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

    В Білгород-Дністровському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області стартував цикл проведення групових заходів присвячений тижню здоров’я і боротьби зі шкідливими звичками. Адже, дуже часто люди одержують неповну інформацію або не до кінця розуміють її. Що ж таке здоровий спосіб життя? Що таке шкідливі звички і як із ними боротися. Ми спробували на протязі тижня розібратися в цих питаннях.

    Так, протягом тижня волонтером пробації, лікарем сімейної медицини–Світланою Іщенко для працівників та суб’єктів пробації були проведені семінари на тему: «Калейдоскоп здоров’я». Мета заходу – розуміння,що здоров'я включає різні компоненти, виявити першопричини порушення здоров'я, набути знань та вмінь, які сприятимуть збереженню фізичного, соціального й психічного здоров'я.

    Світлана Сергіївна надала  основні поради підтримки та збереження власного здоров’я, як і яким чином можна вберегти себе від шкідливого впливу. Приводила приклади з власного лікарського досвіду, разом із підобліковими розбирали причини та обставини ведення аморального способу життя.

      В заключенні у суб’єктів пробації сформувалося нове бачення про своє здоров’я, як про найкращий подарунок природи. Однак про нього треба весь час думати, дбати та виконувати заходи на  збереження свого здоров’я для щасливого майбутнього: для себе, для близьких, для сім’ї та дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь