A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Право на безоплатну правову допомогу в Україні

Дата: 19.07.2023 12:37
Кількість переглядів: 111

   Безоплатна правова допомога – правова допомога, яка гарантується державою та повністю або частково надається за рахунок коштів Державного бюджету, місцевих бюджетів та інших джерел.

   Відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу», існує первинна правова допомога та вторинна правова допомога.

   Безоплатна первинна правова допомога (БППД) включає в себе такі види правових послуг: надання правової інформації, консультацій і роз’яснень з правових питань; складення заяв, скарг, інших документів правового характеру (крім процесуальних); надання допомоги в забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги та медіації.

   З метою інформування клієнтів пробації про систему надання правової допомоги 18 липня 2023 року головним юристом сектору Білгород-Дністровське бюро правової допомоги відділку безоплатної правової допомоги Грицик Ольгою для суб’єктів Білгород-Дністровського відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області проведений семінар «Право на безоплатну правову допомогу в Україні»

   Присутні отримали інформацію стосовно права на безоплатну правову допомогу, зокрема роз’яснення були спрямовані на підвищення рівня правової свідомості, правової поінформованості та можливості застосування своїх прав. Також підобліковим надано індивідуальні консультації щодо цікавлючих їх питань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь