A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

План спільних дій

24 січня 2020 року в приміщенні Білгород-Дністровської міської ради під головуванням керуючого справами виконкому Ігоря Величка відбулося чергове засідання спостережної комісії.

08:06 27.01.2020

«Моя суверенна Україно!»

Соборність – одна з важливих тем історії України. Для українського народу, віками позбавленого своєї власної державності та розірваного на частини між сусіднім країнами, дана проблема була завжди особливо болючою й неймовірно складною.

14:07 21.01.2020

Робоча зустріч

16 січня 2020 року за ініціативи начальника Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Наталії Короткової відбулась робоча зустріч з директором Білгород-Дністровського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяною В'язових та начальником відділу у справах сім’ї та молоді управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Білгород-Дністровської міської ради Ольгою Душаніною.

15:51 16.01.2020

Підготовка до щорічного декларування

Черговий етап електронного декларування розпочався з 1 січня 2020 року. Колектив Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» провів практичне заняття щодо вивчення змін у Законі України «Про запобігання корупції», який набрав чинності 18 жовтня 2019 року. Начальник відділу Наталія Короткова акцентувала увагу на «розширенні» кола близьких осіб та членів сім'ї суб’єктів декларування, а також на необхідності додаткового консультування щодо порядку отримання унікального номеру запису в Єдиному державному демографічному реєстрі. Зазначила, що за несвоєчасне подання декларації про майновий стан передбачена відповідальність за ст. 172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю).

08:13 16.01.2020

Робоча зустріч з начальником державної виконавчої служби

14 січня 2020 року заступник начальника Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Центру пробації в Одеській області  Володимир Журавель провів робочу зустріч з начальником Білгород-Дністровського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) Сергієм Федорчуком, в ході якої були обговорені проблемні питання, які виникають під час виконання рішень суду щодо накладення адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт.

12:27 15.01.2020

Різдвяні дива

Новорічні та Різдвяні свята - це довгоочікувана пора, коли здійснюються найзаповітніші мрії, відбуваються справжні дива. Адже кожен мріє відчути себе немов у казці, віднайти секрет власного щастя та здійснити нездійсненне.

08:35 08.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь