A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

«Калейдоскоп здоров’я»

Дата: 05.08.2022 08:16
Кількість переглядів: 230

В Білгород-Дністровському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області стартував цикл проведення групових заходів присвячений тижню здоров’я і боротьби зі шкідливими звичками. Адже, дуже часто люди одержують неповну інформацію або не до кінця розуміють її. Що ж таке здоровий спосіб життя? Що таке шкідливі звички і як із ними боротися. Ми спробуємо на протязі тижня розібратися в цих питаннях.

Так, 02.08.2022 року старшим інспектором уповноваженого органу з питань пробації Альоною Боболєвою та соціальним партнером, лікарем психіатром І відділення КНП «Одеська психіатрична лікарня №4» Одеської обласної Ради» - Станіславом Ковальчуком для суб’єктів пробації був проведений семінар на тему: «Калейдоскоп здоров’я». Мета заходу –підвищення рівня обізнаності суб’єктів пробації щодо соціально-небезпечних хвороб, відповідальне ставлення до свого здоров’я та здоров’я партнера.

Станіслав Іванович під час свого виступу наголосив, що питання здоров’я завжди було важливим і актуальним. Він приводив приклади з власного лікарського досвіду, разом із підобліковими розбирали причини та обставини ведення аморального способу життя. Крім того, в ході семінару старшим інспектором відділу були наданні практичні рекомендації щодо розвитку корисних звичок, а лікар психіатр надав поради як позбавитися від поганих шкідливих звичок і уникати їх.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь