Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

Різдвяні дива

Новорічні та Різдвяні свята - це довгоочікувана пора, коли здійснюються найзаповітніші мрії, відбуваються справжні дива. Адже кожен мріє відчути себе немов у казці, віднайти секрет власного щастя та здійснити нездійсненне.

08:35 08.01.2020

Проект «Заради життя»

17 грудня 2019 року на базі Білгород-Дністровського міськрайонного відділуфілії Державної установи «Центр пробації» розпочав свою роботу консультативний кабінет створений в рамках проекту «Заради життя».

11:03 19.12.2019

Надання безоплатної правової допомоги постраждалим особам від насильства

Насильство є однією з найбільш розповсюджених форм порушення прав людини. Зазвичай, найбільше страждають від насильства жінки, діти та люди похилого віку. До того ж, найпоширенішим і найбільш складним для протидіїє саме домашнє насильство.

11:06 13.12.2019

Учать у засіданні координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, торгівлі людьми Одеської облдержадміністрації

12 грудня 2019 року заступник начальника Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» Володимир Журавель та психолог відділу Олена Чумак прийняли участь у засіданні координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, торгівлі людьми Одеської облдержадміністрації, що проходило у приміщенні Білгород-Дністровської міської ради в режимі відео-конференції.

11:04 13.12.2019

Семінар для працівників відділу пробації

09 грудня 2019 року представники Білгород-Дністровського бюро правової допомоги Олена Боян та Грицик Ольга провели семінар для працівників Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області на тему «Корупція в органах державної влади».

08:31 11.12.2019

Ще один клієнт пробації залучений до реалізації пробаційної програми «Зміна прокримінального мислення»

Відповідно до Закону України «Про пробацію» передбачено такий інструмент роботи із засудженими як пробаційні програми, які призначаються за рішенням суду особі, звільненій від відбування покарання з випробуванням.

08:31 09.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь