A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

Круглий стіл «Взаємодія та надання допомоги»

21 листопада 2019 року в історично важливий та пам’ятний для українців день – День Гідності та Свободи, Білгород-Дністровським міськрайонним відділом філії «Центр пробації» в Одеській області організовано захід для суб’єктів пробації. Зазначений захід проведено у форматі круглого столу, в якому прийняли участь  спеціаліст  Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Нікіруй Злата,  начальник  Білгород-Дністровського бюро  правової  допомоги Боян Олена та директор Білгород-Дністровського міського центру соціальних служб сім’ї дітей та молоді В’язових Тетяна.

12:20 22.11.2019

Перевірка підоблікових за місцем проживання

Одним із способів здійснення нагляду за засудженими особами, міра покарання яких не пов’язана із позбавленням волі є перевірка їх за  місцем проживання. Такий спосіб допомагає працівникам пробації більш детально визначити проблеми та потреби засуджених. Підчас відвідування є можливість поспілкуватись з їх близькими та знайомими засуджених, що у свою чергу допомагає встановити їх соціальне оточення.

12:15 22.11.2019

Небезпека опалювального сезону

Основними причинами виникнення пожеж є необережне поводження з вогнем, несправність та неправильна експлуатація приладів газопостачання та опалення, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроприладів.

11:01 19.11.2019

Екскурсія на телебачення

На обліку в Білгород-Дністровському міськрайонному відділі філії Державної установи  «Центр пробації» в Одеській області перебувають засуджені міра покарання яких не пов’язана з позбавленням волі. Серед них також є і неповнолітні . Важливим елементом роботи органів пробації є співпраця з різними організаціями,  які сприяють позитивній ресоціалізації засуджених осіб, а також профілактична соціально-виховна правова робота серед учнівської молоді.  Одним із методів соціально виховної роботи є екскурсії.

10:48 19.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь