A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Міцна родина – запорука успіху

Дата: 07.07.2022 14:35
Кількість переглядів: 285

Фото без описуПризначення та першочергові функції держави полягають, насамперед, у забезпеченні національної безпеки та процвітання суспільства. Збереження та захист традиційних сімейних цінностей - невід'ємна складова та передумова соціального процвітання.

Сім’я – це перше і, можливо, найважливіше середовище, в якому

відбувається взаємний обмін поглядами між декількома поколіннями, еволюціонують, особливо під впливом змін у суспільстві, сімейні правила, традиції, ціннісні орієнтири. В українському суспільстві традиційно в сім’ї закладаються основи характеру особистості, найстійкіші уявлення про всі аспекти приватного та суспільного життя, виробляються світоглядні позиції та прививаються основні норми моральної поведінки.

            З метою підвищення статуту родино-сімейного виховання, сприяння у побудові близьких емоційних зв’язків між членами родини, а також сприяння побудові здорових та щасливих сімейних відносин для суб’єктів пробації протягом тижня в Білгород-Дністровському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області старшим інспектором Оленою Кузнецовою спільно з психологом відділу Оленою Чумак проводились тренінгові заняття на тему: «Міцна родина – запорука успіху».

На початку занять Оленою Чумак було надані позитивні емоційні настанови на довірливе спілкування. В ході зустрічей обговорювали, що цінного в сім’ї, в якій ти народився та яку ти сам створив, а також акцентували  увагу на чинники, які негативно можуть впливати на взаємопорозуміння між членами родини та сприятимуть негативному фактору, як домашнє насилля. Учасники поділилися своїм особистим досвідом  підтримки своїх внутрі сімейних цінностей, які традиції в їхній родині застосовуються. Крім того, під час тренінгового заняття клієнти пробації визначали основні аспекти,  які сприятимуть у формуванні та підтримки міцних сімейних відносин. Психологом відділу пробації були надані практичні рекомендації стосовно формування психологічної компетентності щодо особливостей взаємин у сім’ї та вдосконалювати чесні взаємовідносини між подружжям.

Наприкінці групового заходу, підоблікові відділу пробації  переглянули соціальний відеоролик «Що найголовніше у житті», а також представниками уповноваженого органу з питань пробації були підведені підсумки роботи: що сім'я, любов і вірність - це стовпи, на яких тримається наше життя. Адже саме сім'я є тією цеглинкою з якої складається добробут та спокій. Сім'я дає нам відчуття ґрунту під ногами, любов пов'язує нас один з одним, а вірність укріплює нашу віру.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь