A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Інформаційний захід з волонтером пробації

Дата: 09.02.2022 17:08
Кількість переглядів: 256

Трудові права є одними з найважливіших прав людини. Адже від того, наскільки вони дотримуються, залежить рівень життя не лише працівника, а й членів його родини. У зв’язку з карантином, проблема захисту прав працівників є надзвичайно актуальною.

Порушення прав громадян у сфері трудових відносин, з якими зверталися громадяни: оскарження незаконного звільнення та поновлення на роботі; стягнення заробітної плати в судовому порядку; встановлення факту припинення трудових відносин; звільнення особи в період перебування на лікарняному та інші.

З метою підвищення правової обізнаності громадян та юридичної грамотності суб’єктів пробації 8 лютого 2022 року старшим інспектором Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області  Городецькою Ольгою спільно з волонтером Волощук Тетяною проведений інформаційний захід на тему «Особливості цивільно-правових угод».

Клієнтам пробації було роз’яснено поняття  «трудовий договір» та «цивільно-правова угода». Також було визначено відмінності між трудовими договорами та цивільно-правовими угодами і роз’яснено порядок вирішення трудових спорів, які виникають між роботодавцем та працівником.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь