A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Резюме – необхідний атрибут шукача роботи

Дата: 10.02.2022 11:36
Кількість переглядів: 259

Фото без описуВ сучасних умовах резюме стало обов’язковим атрибутом процесу працевлаштування претендента на робоче місце. Недаремно, існує така думка, від того як буде складене резюме залежить ваша кар’єра.

З метою формування навичок написання резюме та ефективного його використання під час пошуку роботи, фахівці відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості надають індивідуальні та групові консультації, у т.ч. у форматі онлайн. 9 лютого 2022 року відбувся онлайн-захід з циклу тренінгів з техніки пошуку роботи «Підготовка резюме».

Учасники семінару були ознайомлені з типами резюме, його структурою та  ключовими моментами складання. Проаналізувавши типові помилки при написанні цього важливого документу, слухачі відпрацювали навички як правильно написати резюме та оформити його ключові моменти. В ході обговорення дійшли важливого висновку, що резюме складається під конкретну вакансію. Звернули увагу на можливість створити резюме у персональному кабінеті шукача роботи на сайті ДСЗ, переглянули відео-інструкцію зі створення резюме на Освітньому порталі Державної служби зайнятості.

Правильно складене резюме - як мінімум приведе Вас на співбесіду, а як максимум — допоможе отримати роботу мрії!  Тож приєднуйтесь до пізнавальних вебінарів та отримайте консультації спеціалістів Білгород-Дністровського центру зайнятості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь