A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

«Опанування емоцій – навик стресостійкості»

Наш сучасний світ, суспільні потрясіння,   як на загальнодержавному, так і на особистісному рівні, створюють багато стресових ситуацій, які можуть викликати негативні реакції, емоції. Емоції наповнюють наше життя, їх багато, але чи ви керуєте ними, чи вони вами? Якщо ви не вмієте контролювати свої емоції, то ваше існування схоже на те, неначе ви ходите по полю в розпалі бою з повною сумкою запальної суміші.

16:38 12.08.2021

Особиста відповідальність про здоров’я

В Білгород-Дністровському міськрайонному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області  продовжується цикл групових занять присвячених Тижню здоров’я для суб’єктів пробації.

11:19 09.08.2021

Тренінгове заняття «Стрес як ресурс»

У сучасному житті стреси відіграють дуже значну роль, адже життя супроводжується різноманітними стресовими ситуаціями і уникати їх не завжди вдається, а інколи навіть не потрібно уникати, а слід активізувати і направити власні ресурси на допомогу самому собі.

16:27 02.08.2021

«Життя на продаж»

30 липня світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році. Торгівля людьми є не лише сучасною формою рабства, яке порушує права людини, а і є формою насильства, що спричиняє ризик для її життя та здоров’я.  

14:12 27.07.2021

Участь в спостережній комісії

23 липня 2021 року  під керівництвом голови комісії Катериною Бошняк  відбулося перше засідання спостережної комісії Білгород-Дністровської районної державної адміністрації в новому складі. У засіданні взяли участь члени комісії та запрошений  старший інспектор Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Альона Боболєва.

14:10 27.07.2021

Профілактичний захід в дитячому оздоровчому таборі «Сонячний»

Безпосередньою метою пробації є забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень. Проте профілактична діяльність персоналу уповноважених органів з питань пробації розповсюджується не лише на суб’єктів пробації, які перебувають на обліку. Традиційними вже є зустрічі із учнівською молоддю. У рамках первинної профілактичної діяльності постійно проводяться просвітницькі заходи та лекції з правової обізнаності  підлітків та недопущення ними скоєння правопорушень.

14:07 27.07.2021

Індивідуальний захід з волонтером пробації

23 липня 2021 року у Білгород-Дністровському міськрайонному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області  спільно з волонтером Волощук Тетяною проведений індивідуальний захід із засудженою, яка опинилася в складних життєвих обставинах.

08:11 26.07.2021

Тренінг «Мої професійні Я»

Одним із пріоритетних напрямків роботи служби зайнятості є професійна орієнтація населення. Адресність і своєчасність профорієнтації допоможуть серйозно й виважено підійти до вибору професії. А вдалий вибір, як відомо, дає змогу знайти роботу по душі.

14:33 22.07.2021

Історичний екскурс

День Хрещення Київської Русі – України – державна пам’ятна дата, що відзначається в Україні щорічно у день пам’яті святого рівноапостольного князя Володимира.

14:46 20.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь