A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

Семінар-тренінг на тему: «Насилля в сім’ї»

В Україні проблема домашнього насильства практично не вивчалася. Тільки протягом останнього часу тема насильства у родині стали предметом публічного обговорення. Для того, щоб допомогти жертві домашнього насилля, треба відкрито говорити про дану проблему та шукати шляхи вирішення. Говорячи про насильство, найчастіше ми маємо на увазі лише фізичні його прояви: побої, ляпаси, зовсім забуваємо про такі його форми, як постійні або періодичні образи, приниження людської гідності, емоційна деривація (психічний стан, у якому люди відчувають недостатнє задоволення своїх емоційних бажань) тощо.

09:53 24.09.2021

Тренінгове заняття на тему «Мій вибір»

Кожну секунду ми робимо вибір, який в кінцевому підсумку визначає нашу долю. Сидіти прямо або згорбившись, сказати тепле слово людині або подивитися на неї з роздратуванням. Вести здоровий чи асоціальний спосіб життя. Ці рішення не здаються значними, але це ті самі кроки, з яких складається наше життя.

11:26 22.09.2021

Декларація з сімейним лікарем

З січня 2018 року Міністерство охорони здоров’я розпочало впровадження змін в охороні здоров’я. А саме, першого етапу реформи — нового механізму фінансування медичних закладів, що надають первинну медичну допомогу. Адже сімейні лікарі, терапевти і педіатри є медиками, до яких найперше мають звертатися українці.Два роки тому українці отримали можливість укладати декларації з сімейним лікарем. Декларація – це документ, який підтверджує, що пацієнт хоче обслуговуватись саме у цього лікаря. 

10:45 22.09.2021

Консультування клієнтів пробації

З метою підвищення правової обізнаності громадян, 16.09.2021 року начальником Білгород-Дністровського відділу бюро правової допомоги Оленою Боян проведено консультування осіб, які відбувають покарання не пов’язані із позбавленням волі в Білгород-Дністровському районному відділі філії Державної установи "Центр пробації" в Одеській області.

14:21 16.09.2021

Консультування суб’єктів пробації Білгород-Дністровським міськрайонним центром зайнятості

14 вересня 2021 року відповідно до спільного плану заходів соціально-виховної роботи Білгород-Дністровського районного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області, представником Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятостіпроведено консультування клієнтів пробації.

16:49 15.09.2021

Вчаснонадана допомога здатна врятувати людині життя

9 вересня 2021 року медичний працівник відокремленого підрозділу «Білгород-Дністровської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги» Сергій Слободяник провів для працівників та підоблікових Білгород-Дністровського районного відділу пробації семінар-заняття присвячений до Всесвітнього дня надання першої медичної допомоги.

16:37 09.09.2021

Надання першої медичної допомоги

Нещасні випадки, травми та хвороби можуть трапитися з нами раптово і в будь-якому місці. Тому, оперативність надання допомоги часто залежить від людей, що знаходяться поряд з постраждалим (члени сім’ї, колеги, перехожі), особливо якщо вони володіють навичками надання першої допомоги. Перша допомога - це комплекс необхідних заходів, спрямованих на збереження життя та здоров’я постраждалого до моменту надання кваліфікованої медичної допомоги.

16:42 07.09.2021

Участь у психологічному онлайн марафоні

19 серпня 2021 року психологом сектору ювенальної пробації м. Одеси Оксаною Плотницькою та психологом Приморського районного відділу пробації Романом Асєєвим, було організовано проведення в форматі Zoom-конференції психологічний онлайн марафон «Психологи Одещини в дії». Метою заходу булла консолідація зусиль психологів Одеської філії, демонстрація можливостей, обмін досвідом щодо психологічної корекції та підтримки суб’єктів пробації, а також налагодження роботи персоналу відділу пробації, оптимізація відношень, розвиток робочого процесу, згуртовані дії, лояльнее розв’язання конфліктних ситуацій в колективі.

11:32 25.08.2021

Просвітницький захід до Дня Незалежності України

24 серпня 2021 року Україна відзначає 30 років із Дня проголошення незалежності. Адже саме у цей день у 1991 році Верховною Радою УРСР було прийнято Акт проголошення незалежності України, що символізує волелюбність та єдність нації, віру українського народу у державу.

16:40 19.08.2021

Тренінгове заняття на тему «Думки, емоції та дії»

У будь-який момент свого життя людина так чи інакше ставиться до себе, інших людей, різних подій та явищ, що відбуваються навколо неї. Деякі події викликають у неї радість, захоплення, інші – тугу, смуток, розчарування. Емоції супроводжують різні прояви життєдіяльності людини і є одним із головних механізмів внутрішньої регуляції її психічної діяльності та поведінки. Так як система емоційних реакцій – складний механізм, і як в кожному складному механізмі в ньому можуть відбуватися збої. Свідомість і несвідомі установки втручаються в емоційну реальність і породжують конфлікти всередині особистості і з оточуючими людьми.

12:01 18.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь