A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

«Залежності, які заважають жити»

Дата: 08.11.2021 14:55
Кількість переглядів: 286

На обліку в Білгород-Дністровському районному відділі філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області перебувають особи різних категорій, в тому числі і ті, які схильні до зловживання алкоголем чи вживання психоактивних речовин, вчинили кримінальні правопорушення  у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння. Такі особи потребують підвищеного контролю та роботи, направленої на профілактику зловживання алкоголем чи вживання психоактивних речовин.

З метою ефективної індивідуальної та групової роботи з вказаними підобліковими, відділ пробації співпрацює з громадськими та державними організаціями.

Так, 4 листопада 2021 року соціальним працівником філіалу Всеукраїнської організації «Шлях додому» в м. Білгород–Дністровському –Наталією Крамаренко, за сприянням волонтеру уповноваженого органу з питань пробації Олени Смолягович проведено тренінг «Залежності, які заважають жити».

Метою заходу стало ознайомлення суб’єктів пробації з етапами формування залежностей та варіантами їх подолання, донесення до суб’єктів пробації корисної інформації про здоров’я, фактори, що впливають на здоров’я, формування негативного ставлення до шкідливих звичок та бажання навчитися дбати про своє здоров’я.

Під час тренінгу також звернули увагу  учасників на внутрішні емоційні причини, які спонукають людей до вживання психоактивних речовин, розглянули питання впливу алкоголю та психоактивних речовин на функціональну роботу головного мозку людини, на процеси мислення та на прийняття рішень.

Така робота з клієнтами триває постійно, так як одне із завдань на шляху перевиховання засуджених осіб – це вмотивувати кожного до позитивних змін у житті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь