A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

Участь у раді профілактики

Заклад освіти відіграє важливу роль у створенні умов для здобуття учнями та ученицями знань в безпечному освітньому середовищі, формуванні ставлень та навичок, які потрібні, щоб уникнути та запобігти проявам насильства, безконфліктного спілкування, ненасильницької поведінки.

16:32 09.12.2021

«Торгівля людьми: це може трапитись з кожним»

Щороку 2 грудня відзначається Міжнародний день боротьби за скасування рабства. Метою цього Дня є викорінення таких сучасних форм рабства, як торгівля людьми, сексуальна експлуатація, найгірші форми дитячої праці.

10:49 07.12.2021

Голодомор в Україні

В четверту суботу листопада вся Україна в жалобі схиляє голову перед нашими співвітчизниками – жертвами Голодомору 1932?33 років. Серед багатьох болючих сторінок Історії  українського народу тема Голодомор 1932-1933 років залишається  з найскладніших та найдраматичніших. Голодомор – не Історична минувшина, а глибока духовна і демократична рана. 

11:16 25.11.2021

Лекція «Профілактика правопорушень».

В наш час надзвичайно гострою є проблема зростання правопорушень серед неповнолітніх, які не усвідомлюють, що їх повсякденні вчинки мають правову оцінку, що право, закони супроводжують людину все її життя. Тому, щоб уміло і правильно користуватись своїми правами й добре виконувати свої обов'язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших, треба знати закони.

11:45 22.11.2021

Зустріч зі студентською молоддю

З метою залучення до волонтерів пробації з числа студентської молоді 16 листопада 2021 року відбулася зустріч студентів третього курсу факультету «Соціальна педагогіка» Білгород-Дністровського педагогічного коледжу зі старшим інспектором Білгород-Дністровського районного відділу пробації Оленою Кузнецовою та психологом відділу Оленою Чумак.

14:34 17.11.2021

Пошук роботи – це робота

Пошук роботи – це робота. Одне з основних правил, які варто пам’ятати розпочинаючи пошуки саме “своєї” роботи.

12:24 09.11.2021

«Залежності, які заважають жити»

На обліку в Білгород-Дністровському районному відділі філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області перебувають особи різних категорій, в тому числі і ті, які схильні до зловживання алкоголем чи вживання психоактивних речовин, вчинили кримінальні правопорушення  у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння. Такі особи потребують підвищеного контролю та роботи, направленої на профілактику зловживання алкоголем чи вживання психоактивних речовин.

14:55 08.11.2021

Zoom-нарада щодо підтримки й допомоги ветеранам

Війна досить кардинально змінює світогляд та життєві принципи її учасників. Тож, повертаючись до цивільного життя, чимало українських ветеранів часто не можуть продовжувати професійну кар’єру, яку вони будували до моменту, коли довелось взяти зброю і стати на захист своєї землі.

14:22 03.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь