A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

Робоча зустріч та план спільних дій

У будь-якій державі є дезадаптовані громадяни, які потребують допомоги, підтримки, психологічного та соціального супроводу. До такої категорії громадян належать і засуджені до покарань не пов’язаних із позбавленням волі.

20:31 01.02.2022

Консультування клієнтів пробації щодо офіційного працевлаштування

Закон України «Про пробацію» покладає на уповноважені органи з питань пробації сприяння суб’єктам пробації в їх працевлаштуванні. Таке сприяння здійснюється в двох напрямках пробації - наглядовій та пенітенціарній.

12:45 25.01.2022

Взаємодія та співпраця із партнерами

У Білгород-Дністровському районному відділ філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області пройшла зустріч за участю начальника відділу Наталії Короткової та начальника відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Анастасією Земляною.

12:41 25.01.2022

Захід до Дня Соборності

20 січня 2021 року працівниками  Білгород-Дністровської міської бібліотеки ім. Горького для підоблікових осіб Білгород-Дністровського районного відділу з питань пробації була проведена виховна година на тему «Соборність держави – єднання народу».

12:12 21.01.2022

Донорсько-партнерські відносини в сфері волонтерської діяльності пробації

Сьогодні мало хто замислюється про роль книги в житті кожної окремої людини й суспільства в цілому. На жаль в сучасному світі люди не цінують читання і це дуже прикро. Попри розвиток технічного й наукового прогресу, книга була й залишиться джерелом знань про життя, себе, своє оточення, минуле, сьогодення та навіть майбутнє. Книга робить нас освідченною людиною, змушує замислюватись над деякими речами, розвиватись як особистість, давати відповіді на будь-які запитання та вчить  думати, набувати корисного досвіду та навиків.Тому, роль книги в житті людини величезна.

10:01 21.01.2022

Виховна година на тему «Не переступи межу»

З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, сприяння в усвідомленні важливості дотримання своїх прав та обов’язків, підвищення рівня культури поведінки, вчасного спрямування неповнолітніх на правильний шлях а також важливість вчасного реагування на дрібні правопорушення неповнолітніх, які вони допускають в своїй життєдіяльності та не допустити в подальшому розвитку неправомірної поведінки.

09:47 15.12.2021

Пожежна безпека в опалювальний сезон

З метою запобігання пожеж, нещасних випадків та підвищення рівня обізнаності, 14 грудня 2021 року в Білгород-Дністровському районномувідділі філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області відбулася зустріч суб’єктів пробації з провідним інспектором Білгород-Дністровського міськрайонного відділу   ГУ ДСНС в Одеській області капітан цивільного захисту Баєвським Олександром Олександровичем.

12:57 14.12.2021

Запрошує у гості святий Миколай!

З нагоди свята приуроченому Дню Святого Миколая, який святкують 19 грудня,  з неповнолітнім  який перебуває на обліку в Білгород-Дністровському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області,  було проведено інтерактивну виховну годину на тему: «Запрошує у гості святий Миколай». Підліток ознайомився з історією походження свята Дня Святого Миколая, традиціями його святкування в різних країнах.

10:06 14.12.2021

Індивідуальне консультування клієнтів пробації

У багатьох клієнтів пробації немає можливості відвідати центр/бюро безоплатної правової допомоги в робочий час, через що вони фактично позбавлені права на безоплатну правову допомогу. Однак консультація може надаватися і в індивідуальному порядку в уповноваженому органі з питань пробації.

17:11 13.12.2021

Загальна декларація з прав людини: історія створення, зміст та значення

Права людини є найважливішим питанням внутрішньої та зовнішньої політики всіх світових держав. Забезпечення прав і свобод людини, їх практична реалізація є критерієм, за яким оцінюється рівень демократичного розвитку будь-якої держави і суспільства в цілому.

16:36 09.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь