A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості

Зміни кар’єру - зміни життя

У квітні 2021 року до фахівців Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості  звернулися клієнти, які забажали здобути нову актуальну професію. 

13:02 30.04.2021

Тиждень інформування осіб, що підлягають вивільненню в Білгород-Дністровському міськрайонному центрі зайнятості

Пандемія коронавірусу сколихнула економіку, суспільне життя та беззаперечно змінила ринок праці. Масове вивільнення  працівників невід’ємна частина цього процесу.  З метою попередження негативних наслідків вивільнення,  спеціалісти державної служби зайнятості проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з  з вивільнюваним населенням.

12:59 30.04.2021

Плануємо професійне майбутнє

Потенціал – це частинка кожної людини, яка на 100 % гарантує ріст, нові досягнення. Це те, що людина точно може, - слід докласти достатньо зусиль і зміни на краще не змусять на себе довго чекати.

12:40 29.04.2021

Професійне навчання ЦПТО

Пропонуємо професійне навчання в Одеському ЦПТО ДСЗ за  різноманітними найбільш актуальними професіями. Гарантуємо  найкращих викладачів, комфортні умови, максимум практики, свідоцтво державного зразка.

11:37 28.04.2021

Неформальне навчання за професією "Кухар"

Тобі подобається частувати інших смачними стравами та вигадувати нові рецепти?  Маєш досвід роботи кухарем, але не маєш свідоцтва? Тоді наша пропозиція саме для тебе!

11:19 28.04.2021

Онлайн-зустріч «Плануй та розвивай кар’єру разом зі службою зайнятості»

В рамках декади профорієнтації фахівці відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості 22 квітня провели онлайн-зустріч «Плануй та розвивай кар’єру разом зі службою зайнятості».

11:16 28.04.2021

Плануй кар'єру разом зі службою зайнятості

Однією з найважчих і найважливіших справ життя являється відчуття і розуміння свого покликання. Ще Є.О.Клімов поділив професії на 5 типів: людина-природа, людина-техніка, людина-людина, людина-знакова система, людина-художній образ. Обрати тип професії, який Вам близький до душі – це вже 50% успіху.

11:03 28.04.2021

Допомога служби зайнятості - запорука вдалого працевлаштування

Фахівці Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості   створюють для своїх клієнтів   максимум можливостей  для розвитку власної кар’єри.  Завжди приємно сумісними зусиллями досягати  бажаної мети. Сьогодні хочемо поділитися історією  Тетяни: «В Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості я вимушена була звернутися по закінченні оздоровчо – літнього сезону, так як я мешкаю у Сергіївці, а у нашому селищі підприємства працюють лише в літку. Співробітники центру дуже ввічливо та компетентно надали мені інформацію щодо вільних вакансій за моїм фахом та освітою. Але на жаль всі підприємства на яких були вакансії, розташовані далеко від мого місця проживання, тому я не мала можливості працевлаштуватися. Мені дуже сподобалося відношення спеціалістів центру до людей які залишилися без роботи.

09:48 21.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь