A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості

Жінка у професії: кар'єра та життя

Фахівці Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості   створюють для своїх клієнтів  найбільш сприятливі можливості для професійного розвитку, розбудови власної кар’єри, залучають їх до активних заходів, підвищують впевненість у власних силах. Безсумнівно, професійний ріст багато в чому  залежіть від самої людини. 

08:13 16.02.2021

До уваги суб’єктів малого підприємництва!

Для вас існує державна програма підтримки суб’єктів малого підприємництва «Доступні кредити 5-7-9%».У відповідності до Закону України «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні», прийнято постанову Кабінету Міністрів України від 24.01.2020 № 28 «Про затвердження Порядку надання фінансової державної підтримки суб’єктам малого та середнього підприємництва». Згідно з Порядком фінансова підтримка суб’єктів малого та середнього підприємництва реалізується в рамках державної програми «Доступні кредити 5-7-9%».

16:06 12.02.2021

Семінар з орієнтації на службу в ЗСУ

10.02.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела семінар з орієнтації на службу в ЗСУ, із залученням соціальних партнерів - офіцерів регіонального центру комплектування Державної прикордонної служби України. Основною метою даного заходу  стало підвищення рівня обізнаності населення щодо послуг центу зайнятості та надання інформації щодо служби за контрактом в Збройних Силах України.

16:44 11.02.2021

Такий важливий для кожного вибір

Мабуть кожному знайома ситуація, коли ти закінчуєш школу та  перед тобою постає питання вибору професії. Потрібно усвідомлювати, що ми обираємо не лише  фах, а  й  свій майбутній життєвий шлях.

09:34 08.02.2021

Моє сучасне сьогодні - моє майбутнє завтра.

25.01.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела профконсультаційний онлайн захід на платформі ZOOM, із залученням соціальних партнерів - відділу обслуговування громадян Головного управління ПФУ в Одеській області.

13:57 31.01.2021

Легалізація зайнятості

Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості, в межах своєї компетенції, продовжує інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань легалізації зайнятості та інформує:  

13:44 31.01.2021

Скайп-конференція для вивільнюваних працівників

15 та 18 січня 2021  року в Білгород-Дністровському міськрайонному центрі зайнятості відбулися скайп-конференції  для вивільнюваних працівників Приморської  та Миколаївської сільських рад Білгород-Дністровського району.

16:13 19.01.2021

Шлях до кар’єрних змін

Перехід від військової служби до цивільного життя завжди є непростим,  особливі складнощі  викликає вибір  нової професії.  Саме тому фахівці Державної служби зайнятості приділяють особливу увагу профорієнтаційній роботі з військовослужбовцями та воїнами АТО. 

08:09 19.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь