A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості

Презентація навчального закладу

Людина, більшість свого часу, проводить в роздумах. Ми постійно щось плануємо, обмірковуємо, аналізуємо. Наша особистість, те, як вона змінюється впродовж життя, наші здобутки та досягнення - це і є результат тих самих роздумів. В будь-яку хвилину Ви можете повністю змінити своє життя, бути, де захочете і ким захочете.

22:30 10.03.2021

Жінка – краса землі!

Сьогодні жінки за своєю емансипацією часто забувають, що їм не обов’язково завжди бути сильними. Що ганятися за якимись здобутками (бо у сусідки є) зовсім марна справа. Адже кожна жінка, по своєму прекрасна і унікальна. Можливо Ви не відповідаєте якимось загальним стандартам краси, але ж є люди, яким Ви подобаєтесь! Зокрема, люди, які завжди Вас любитимуть і для кого Ви завжди найкрасивіша і найкраща – Ваші діти.

21:10 05.03.2021

Профконсультаційний захід для бухгалтерів

03.03.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела профконсультаційний захід присвячений Міжнародному жіночому дню «8 Березня» разом з Ларисою Марунченко - заступником начальника відділу ведення карток реєстру застрахованих осіб Головного управління Пенсійного Фонду України в Одеській області.

21:01 05.03.2021

Методичний семінар

02 березня провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Валентина Касаткіна-Белікчі провела методичний семінар з організації профорієнтації в ДНЗ Білгород-Дністровському професійно-будівельному ліцеї для педагогічного колективу.

23:41 03.03.2021

Підтвердження неформального навчання

Тобі подобається частувати інших смачними стравами та вигадувати нові рецепти?  Маєш досвід роботи кухарем, але не маєш свідоцтва? Тоді наша пропозиція саме для тебе!

23:37 03.03.2021

Тренінг: співбесіда з роботодавцем

Для досягнення успіху потрібно працювати  не покладаючи рук. Але з чого почати? Найуспішніші підприємці колись теж працювали на когось і кожна робота починається зі співбесіди. Від першої співбесіди залежить абсолютно все, адже резюме вміщує в себе лиш перелік деяких наших досягнень і фактів, але воно не має настрою, не розповість про стійкість, або м’якість характеру, не передасть харизми.

23:27 03.03.2021

Семінар для внутрішньо переміщених осіб

25.02.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела профконсультаційний захід разом з начальником відділу Білгород-Дністровського бюро правової допомоги громадян - Оленою Боян.

23:27 27.02.2021

Не кажи - не вмію, а кажи – навчусь!

Досвід роботи – це безсумнівно велика перевага, але для того щоб на рівних конкурувати на ринку праці, в умовах сьогодення, документ про освіту  стає необхідністю.     У лютому 2021 року  до фахівців Білгород-Дністровського  міськрайонного центру  зайнятості  звернулися 3 клієнтки, яких зацікавила послуга підтвердження результатів неформального професійного навчання за професією «кухар» (3 розряд).  

12:57 26.02.2021

Профконсультаційний захід

24.02.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела профконсультаційний захід разом з державним виконавцем  Білгород-Дністровського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Богданом Балінським.

16:40 25.02.2021

Презентація навчального закладу

Нерішучість часто грає з нами злий жарт. Скільки втрачено моментів через це, скільки творчих робіт залишились нікому невідомими, скільки посад зайняли інші люди?!

16:33 25.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь