A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості

До уваги ЗМІ, РОБОТОДАВЦІВ та ШУКАЧІВ РОБОТИ!

23 вересня 2021 року Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості проводить Ярмарок вакансій. Захід передбачає єдиний майданчик для спілкування шукачів роботи і роботодавців Білгород-Дністровщини. Шукачі роботи зможуть ознайомитись з вакансіями, взяти участь у майстер-класах по складанню резюме та самопрезентації на співбесіді з роботодавцем, поспілкуватися з роботодавцями, отримати консультації фахівців служби зайнятості; роботодавці - презентувати свої підприємства та провести співбесіду з потенційними працівниками.

16:56 15.09.2021

Задекларована праця

Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості, у рамках розгорнутої урядової кампанії з детінізації  зайнятості, продовжує інформування роботодавців, що робота в легальному полі – це зручно й вигідно.

14:49 15.09.2021

Генеруй бізнес-ідею та розпочни свій бізнес

09.09.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела профінформаційний захід сумісно з головним спеціалістом відділу забезпечення поповнення бюджету № 2 фінансово – економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Крижанівською Оленою Михайлівною.

08:45 14.09.2021

ЗА ПРОГРАМОЮ ДОСТУПНИХ КРЕДИТІВ 5-7-9% БІЗНЕСУ ВЖЕ ВИДАНО КРЕДИТІВ НА 59,5 МЛРД. ГРН

Від старту програми “Доступні кредити 5-7-9%” банки-учасники видали 22 549 кредитів на загальну суму 59,5 млрд. грн. З них 20,9 млрд. грн. – рефінансування попередньо отриманих позик, 7,1 млрд. грн. підприємці отримали на капітальні інвестиції та 31,5 млрд. грн. – в якості антикризових кредитів на поповнення оборотних коштів під 0%. 

08:42 14.09.2021

Білгород-Дністровський МРЦЗ: фокус-група промислової галузі

   В рамках реалізації «Програми EU4Skills: кращі навички для сучасної України” та підтримки реформи професійно-технічної освіти в Україні 19 серпня 2021 року в Білгород-Дністровському міськрайонному центрі зайнятості відбулося експертне засідання фокус – групи промислової галузі. “EU4Skills” – це спільна програма ЄС та його держав-членів Німеччини, Фінляндії, Польщі та Естонії, яка передбачає реформу професійно-технічної освіти в Україні з  метою зробити навчання таким, що відповідає вимогам ринку праці, та  допомогти молоді та дорослим  реалізувати власний потенціал.

08:17 25.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь