A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості

Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості інформує

Триває другий місяць інспекційної кампанії Держпраці та ДПС щодо перевірок підприємств на предмет виявлення не задекларованих трудових відносин. Чому незадекларована праця – це погано? Погоджуєтеся працювати без трудового договору? Не розраховуйте на гідні умови праці та виконання усних домовленостей. Вас можуть необґрунтовано оштрафувати, звільнити без повідомлення, не заплатити лікарняні чи компенсацію в разі нещасного випадку.

15:57 13.08.2021

Семінар з орієнтації на службу в ЗСУ

11.08.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела семінар з орієнтації на службу в ЗСУ, із залученням соціальних партнерів - представника в/ч А4217 Військово - Морські Сили Збройних Сил України.

16:25 12.08.2021

Презентація роботодавця ТОВ «Титан»

04.08.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела профінформаційний груповий захід «Презентація роботодавця ТОВ "Титан"». Інформування щодо умов праці, графік роботи на підприємстві, актуальні вакансій.

15:35 05.08.2021

Увага! Курси цільового призначення «Монтажник віконних та дверних конструкцій», «Спеціаліст з монтажу плоских конструкцій»

Фахівці з монтажу доволі затребувані на ринку праці.  Маєте бажання  отримати знання з основ технології монтажу віконних  та дверних конструкцій і монтажу плоских конструкцій, тоді навчання  в Одеському   центрі  професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості саме для Вас. 

15:25 05.08.2021

До уваги суб’єктів малого підприємництва!

Служба зайнятості інформує про хід державної Програми підтримки суб’єктів малого підприємництва «Доступні кредити 5-7-9%». За Програмою 5-7-9 бізнесу вже видано кредитів на 55,8 млрд грн. Від старту програми банки-учасники видали 21 160 кредитів на загальну суму 55,8 млрд грн.   З них:

09:51 04.08.2021

#ПРАЦЮЙ БЕЗПЕЧНО

29 липня 2021 року до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Валентина Касаткіна-Белікчі разом з заступником директора – начальником відділу Білгород-Дністровського міського центру соціальних служб, Людмилою Зайцевою та фахівцями із соціальної роботи Анною Гложик і Ольгою Взглядовою провели семінар «Ризики нелегальної трудової міграції» для клієнтів служби зайнятості.

09:09 30.07.2021

«Групова консультація, із залученням соціальних партнерів»

28.07.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела профконсультаційний захід із залученням соціальних партнерів - начальника відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області.

14:55 29.07.2021

Професійне навчання у серпні

До уваги  мешканців міста та району! Опануйте нову професію  в  Одеському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості – одному з найбільш сучасних навчальних закладів професійної освіти в Україні. Отримайте  свідоцтво державного зразка та корисну професію!

16:27 26.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь