A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості

Профконсультаційний он-лайн захід для осіб з інвалідністю за участю бюро правової допомоги громадянам

2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела он-лайн профконсультаційний захід  для осіб з інвалідністю за допомогою платформи Zoom, разом з начальником відділу Білгород-Дністровського бюро правової допомоги громадян - Оленою Боян.

10:55 13.04.2021

Профконсультаційний онлайн захід за участю бюро правової допомоги громадянам

31.03.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела он-лайн профконсультаційний захід за допомогою платформи Zoom, разом з начальником відділу Білгород-Дністровського бюро правової допомоги громадян - Оленою Боян.

21:51 02.04.2021

Правильний вибір професії та її значення для держави і особистості

Сьогодні, як ніколи, постає гостра необхідність саме правильно обрати професію. Ситуація на трудовому ринку в нашій країні та і загалом, у світі, вже більше року дуже не стабільна. Через пандемію сотні підприємств зупинили свою діяльність і тисячі людей залишилися без робочих місць. А це означає, що про тіньову конкуренцію за робочі місця, яка була раніше, мова не йде, тут йдеться про відкриті змагання - слід бути кращим з 10-20 спеціалістів, аби отримати бажане робоче місце. Щоб бути кращим, потрібно добре вміти робити свою справу, а для цього, як відомо – любити те, чим займаєшся.

20:18 29.03.2021

Створення резюме та його використання під час пошуку роботи

25.03.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела он-лайн-тренінг за допомогою платформи Zoom: «Створення резюме та його використання при пошуку роботи»

22:57 26.03.2021

Неформальне навчання за професією кухар

Тобі подобається частувати інших смачними стравами та вигадувати нові рецепти?  Маєш досвід роботи кухарем, але не маєш свідоцтва? Тоді наша пропозиція саме для тебе! Запрошуємо  до «Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості», на базі якого у Вас є унікальна можливість підтвердити  кваліфікацію за професією «кухар» 3-6 розряду  та  отримати свідоцтво встановленого зразка.

20:33 25.03.2021

Інформаційний семінар із загальних питань зайнятості для категорії безробітних «одинокі матері»

18.03.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела інформаційний семінар із загальних питань зайнятості для категорії безробітних «одинокі матері» разом з інформатором-координатором відділу виплат допомог департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я Білгород-Дністровської міської ради - Іриною Болтовською.

23:56 19.03.2021

Шлях до успіху

Найцінніше, крім життя, що має людина – це сім’я. Але, якщо перше – дається всім на Землі, то в другому щастить, нажаль, не кожному. Дуже важко вірити в себе, якщо тебе зрадили ті, хто мав любити більше за усіх. Але! Жаліти себе – погана прикмета, адже, Ваш успіх залежить лише від Вас самих. Зосередьтеся, скажіть собі: «Я буду успішним!» та зробіть усе задля цієї мети. А успіх, перш за все, залежить від справи, якою Ви вирішите займатися упродовж життя.

00:32 19.03.2021

До уваги незайнятого населення!

Професія «столяра» - це покликання, творчість та праця. Вона необхідна усюди:  від виготовлення меблів до  робіт в будівництві.

00:27 19.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь