A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості

Інтерактивний захід - квест

Кожного  разу, проводячи профорієнтаційні заходу для школярів, я цікавлюся у них – навіщо людям потрібна професія? Найрозповсюдженішою відповіддю є – «щоб заробляти гроші». Звісно, це невід’ємна потреба кожного, але, крім фінансових статків, для людини дуже важливу роль грає самореалізація. Успішність якої, безпосередньо впливає і на психологічне здоров’я.

16:30 22.11.2021

ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ У ТУРИСТИЧНІЙ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ ГАЛУЗЯХ!

Компанія Google Україна пропонує представникам малого та середнього бізнесу у туристичній та готельно-ресторанній галузях проходження безкоштовного курсу онлайнтренінгів та практичних занять, які дозволять представникам туристичної та суміжних із нею сфер, а також, за необхідності, іншим зацікавленим особам розвинути власні цифрові навички та отримати більше можливостей для професійної реалізації.

12:40 19.11.2021

Наслідки виплати зарплати «в конвертах»

Досить часто підлеглий опиняється в ситуації, коли він просто змушений працювати на умовах, запропонованих роботодавцем, не усвідомлюючи спочатку негативних наслідків для себе.

12:34 19.11.2021

Онлайн-зустріч з мешканцями Старокозацької ОТГ

В умовах карантинних обмежень  фахівці служби зайнятості  використовують нові підходи в роботі, нові форми комунікації з клієнтами.  18.11.2021 на базі Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості провели онлайн-зустріч з  роботодавцями та незайнятим населенням Старокозацької об’єднаної територіальної громади.

12:30 19.11.2021

Тренінг «Моє професійне я»

З метою допомоги в працевлаштуванні особам, що мають статус «безробітного», фахівцями Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості надається  повний комплекс послуг, зокрема, профорієнтаційних.

12:26 19.11.2021

Інформаційний семінар із загальних питань зайнятості

11.11.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела онлайн - семінар із загальних питань зайнятості.

15:19 15.11.2021

Онлайн - семінар на платформі ZOOM для осіб категорії 45+

29.10.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела тренінг: «Мотивація – шлях до успіху» для категорії безробітних 45+.

15:17 03.11.2021

Профорієнтація учасників АТО

З метою надання всебічної допомоги в сприянні працевлаштуванню учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, фахівцями Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості надається  повний комплексу соціальних послуг, зокрема, профорієнтаційних.

15:15 03.11.2021

Пропозиції навчання у листопаді

Для тих, хто за короткий час бажає оволодіти новими знаннями, або підвищити майстерність, пізнати тонкощі й секрети у господарстві чи власній справі мрії, опанувати нову професію! Отримати знання можуть зареєстровані безробітні (безкоштовно) та всі бажаючі (на контрактній основі). за наступними сучасними, актуальними напрямами  у листопаді 2021 року:

15:01 03.11.2021

Сучасні джерела пошуку роботи

01.11.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела онлайн - семінар " Сучасні джерела пошуку роботи ".

14:51 03.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь