A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості

Підвищуйте кваліфікацію разом із службою зайнятості

Правильний, здоровий стиль життя необхідно виховувати із самого народження  та систематично привчати себе зберігати отриманий природою потенціал. Саме тому харчування школярів потребує особливої уваги, так як процес навчання вимагає високого розумового та фізичного навантаження й супроводжується значними енерговитратами.

17:09 08.12.2021

Вдалий вибір професії

Вдалий вибір професії – одна з головних складових і умов становлення особистості, усвідомлення своєї значимості в соціумі. Тому актуальним є питання цілеспрямованого впливу на процес професійного самовизначення старшокласників.

17:05 08.12.2021

До уваги дорослого населення!

Пропонуємо навчання в закладі сучасного європейського рівня  - Одеському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Саме тут у Вас є можливість отримати одну з тридцяти  актуальних робітничих професій  в сфері послуг, будівництва, промисловості, або підвищити кваліфікацію до вищого розряду.

10:35 29.11.2021

Тренінг «Орієнтація молоді на підприємницьку діяльність»

Задаючись питанням, чим би ви хотіли займатися в майбутньому, яку бажаєте заробітну плату, в якій сфері діяльності бачите себе, ніхто не відповідає, - я б хотів працювати на заводі, або мене не цікавить заробіток/графік роботи/сфера діяльності. Більшість людей мріють про гнучкий графік, відсутність керівництва над ними і цікаву зайнятість. Найоптимальніше всі ці бажання виконуються, коли людина відкриває власну справу.

16:38 22.11.2021

Навчання на курсах конструювання швейних виробів

Кравець, швачка, закрійник  – творчі та популярні професії у сфері надання послуг населенню. Потреба у кравецьких послугах існує постійно. Якщо Ви бажаєте навчитися правильно робити креслення на будь-яку фігуру людини, розробляти лекала для індивідуального пошиття, то курси цільового призначення «Конструювання швейних виробів» саме для Вас!

16:33 22.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь