A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ!

З 8 січня 2022 року в Україні набрав чинності Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про рекламу» щодо протидії дискримінації за ознакою статі». Законом визначено, що таке «дискримінаційна реклама», «дискримінаційна реклама за ознакою статі» та посилено відповідальність за порушення законодавства про рекламу.

12:22 24.01.2022

Груповий профконсультаційний захід із залученням соціальних партнерів.

У всі часи працьовиті люди вважалися сильними та значущими. Головне — це знайти своє покликання, своє ремесло. Адже без праці життя просто перетворюється в існування. Так все навколо втрачає свій сенс і свої барви. Всіляка праця прикрашає людину, якщо вона робить корисну, добру справу. Тому Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості систематично розширює коло заходів, аби допомогти безробітним знайти роботу.

15:06 20.01.2022

Тестування для перевірки збігів учнівського вибору майбутньої професії

Служба зайнятості – унікальна система допомоги в самореалізації. Ми допомагаємо визначитись із своїми побажаннями, шукаємо вам роботу, навчаємо вас, проводимо тренінги та семінари, навички з яких стануть в нагоді не тільки в професійному, але й в повсякденному житті. Вам залишається тільки обрати послугу, яка буде корисною саме для вас.

08:23 17.01.2022

Неформальне навчання у січні 2022р.

Запрошуємо до «Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості», на базі якого у Вас є унікальна можливість підтвердити результати неформального навчання за професією «кухар» 3-6 розряду та  отримати свідоцтво встановленого зразка.

09:29 10.01.2022

Звертаємо Вашу увагу на графік формування навчальних груп у січні 2022 року!

У новому році змініть своє професійне життя на краще, отримавши затребувану професію на регіональному ринку праці. Для зареєстрованих безробітних навчання - безоплатне, для громадян з числа не безробітних - навчання на платній основі.

09:21 10.01.2022

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ !!!

Не пізніше 01 лютого після звітного року, роботодавці подають до служби зайнятості звіт “Інформація про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню”. (Наказом Міністерства соціальної політики України від 16 травня 2013 року № 271 затверджено «Порядок надання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню»).

08:36 10.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь