A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості

Звертаємо Вашу увагу на графік формування навчальних груп у січні 2022 року!

У новому році змініть своє професійне життя на краще, отримавши затребувану професію на регіональному ринку праці. Для зареєстрованих безробітних навчання - безоплатне, для громадян з числа не безробітних - навчання на платній основі.

09:21 10.01.2022

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ !!!

Не пізніше 01 лютого після звітного року, роботодавці подають до служби зайнятості звіт “Інформація про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню”. (Наказом Міністерства соціальної політики України від 16 травня 2013 року № 271 затверджено «Порядок надання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню»).

08:36 10.01.2022

ЛЕГАЛІЗАЦІЯ ЗАЙНЯТОСТІ – ЦЕ АКТУАЛЬНО!

Службою зайнятості постійно проводиться інформаційна робота як з роботодавцями, так і з шукачами роботи щодо дотримання вимог законодавства про працю, особливості укладання трудових договорів між працівником і роботодавцем та відповідальності за порушення законодавства про працю.

15:18 22.12.2021

Професійне навчання

Звертаємо Вашу увагу на графік формування навчальних груп у грудні 2021 року! Зробіть найкращий  новорічний подарунок  та змініть своє професійне життя на краще, отримавши затребувану професію на регіональному  ринку праці.

15:15 22.12.2021

SOFT SKILLS

ХХІ століття, як і життя в ньому,  настільки бурхливе, що стояти на місті – недопустима розкіш. І хоч спорт і здоровий спосіб життя це прекрасно, але зараз мова йде не про це. Це вік технологічного та розумового прогресу, вік відкриттів. Саме тому так важливо постійно розвиватись та вдосконалювати себе і свої навички.

15:13 22.12.2021

31 рік на ринку праці: послуги Одеської обласної служби зайнятості отримали 1 млн 950 тисяч осіб

21 грудня державна служба зайнятості відзначає 31-річчя з дня створення.  За цей час послугами Одеської обласної служби зайнятості скористались  1 млн 950 тисяч осіб. З  них:

08:42 21.12.2021

Семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України

09.12.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела онлайн-семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України. На захід був запрошений представник Білгород-Дністровської військової частини А 4217, капітан Бойко Олег Васильович.

12:34 10.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь