A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості

Неформальне навчання 2022 рік

Тобі подобається частувати інших смачними стравами та вигадувати нові рецепти?  Маєш досвід роботи кухарем, але не маєш свідоцтва? Тоді наша пропозиція саме для тебе!

17:36 02.02.2022

Онлайн-консультування для учасників АТО/ООС

«Як знайти себе у мирній праці?» – це питання актуальне для багатьох ветеранів бойових дій. Забажавши змінити професію, більшість  колишніх військовослужбовців зіштовхуються з проблемами швидкої інтеграції у цивільне життя, пошуку можливостей для професійного зростання.

20:51 01.02.2022

Патронатні вихователі – унікальна для України професія

Патронат над дитиною – це професійна комплексна послуга, що передбачає тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дитини, яка опинилася у складних життєвих обставинах, потребує захисту, у сім’ї патронатного вихователя. Враховуючи ситуацію на ринку праці, послуга патронату над дитиною набуває все більшої актуальності. 

12:45 31.01.2022

Бажаєте змінити свою професію? Не стримуйте себе

Запрошуємо отримати цікаві та актуальні професії, або вдосконалити певні навички в ДЗ «Одеський центр ПТО ДСЗ»! Приїздіть і переконайтеся в тому, що кращого місця в Україні для цього не знайти!

11:04 26.01.2022

Другий шанс - це можливість виправитися!

Успіх повернення умовно засуджених осіб до соціального способу життя значною мірою залежить від їх власного бажання. Загальновідомо, що найефективнішим попередженням повторних правопорушень громадян є їх легальна зайнятість.

10:10 26.01.2022

Шановні роботодавці!

Ви можете створити вакансію власноруч у персональному кабінеті або скористатися послугами консультанта роботодавцями, звернувшись до центру зайнятості.

12:26 24.01.2022

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ!

З 8 січня 2022 року в Україні набрав чинності Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про рекламу» щодо протидії дискримінації за ознакою статі». Законом визначено, що таке «дискримінаційна реклама», «дискримінаційна реклама за ознакою статі» та посилено відповідальність за порушення законодавства про рекламу.

12:22 24.01.2022

Груповий профконсультаційний захід із залученням соціальних партнерів.

У всі часи працьовиті люди вважалися сильними та значущими. Головне — це знайти своє покликання, своє ремесло. Адже без праці життя просто перетворюється в існування. Так все навколо втрачає свій сенс і свої барви. Всіляка праця прикрашає людину, якщо вона робить корисну, добру справу. Тому Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості систематично розширює коло заходів, аби допомогти безробітним знайти роботу.

15:06 20.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь