A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Основні засоби профілактики від COVID-19

Основні засоби профілактики від COVID-19

Щоб уберегти себе та своїх близьких, необхідно чітко дотримуватися відповідних рекомендацій. Не займайтеся самолікуванням і одразу звертайтеся до сімейного лікаря, якщо відчули симптоми захворювання. У цьому розділі ми розкажемо вам про основні засоби профілактики від COVID-19, а також алгоритм дій у разі підозри на коронавірусну хворобу. 

11:06 09.07.2020

Автоматичне призначення пенсій

Автоматичне призначення пенсій

Пенсійним фондом України у червні 2020 року розпочато впровадження нової системи «Автоматичне призначення пенсій». Особливістю новації є те, що особам, які скористуються нею, пенсію буде призначено без особистого звернення до територіального органу Пенсійного фонду на підставі поданих документів через портал електронних послуг (https://portal.pfu.gov.ua).

08:27 06.07.2020

Обробка гербіцидами виноградників

Обробка гербіцидами виноградників

ООО "АГРОФІРМА ШАБО" повідомляє, обробка гербіцидами виноградників на території села Шабо буде проводиться з 06 липня 2020 року. Препарати, які будуть використовуватися в обробці: - Делавит;

15:24 03.07.2020

ПРОБЛЕМА КОРОНАВІРУСУ – ПРОБЛЕМА СЬОГОДЕННЯ

ПРОБЛЕМА КОРОНАВІРУСУ – ПРОБЛЕМА СЬОГОДЕННЯ

Дотримання заходів безпеки та режиму карантинних обмежень  є запорукою життя та здоров’я кожного. В зоні особливого ризику знаходяться медичні працівники. Аби захистити медиків, Шабівська сільська рада  за підтримки "U-LEAD з Європою» 30.06.2020 та 01.07.2020 передали засоби індивідуального захисту до Шабівської амбулаторії та КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги» Білгород-Дністровської районної ради,  який розподілить  засоби по іншим медичним закладам,  розташованих на території Шабівської громади.  Медичним закладам було передано: маски медичні, костюми біологічного захисту, дезінфікуючі засоби, захисні окуляри, респіратори FFP3, одноразові рукавички, безконтактний термометр.

13:49 02.07.2020

ЦЕНТРАЛЬНА ПЛОЩА СЕЛА ШАБО  ОЧИМА ГРОМАДИ

ЦЕНТРАЛЬНА ПЛОЩА СЕЛА ШАБО ОЧИМА ГРОМАДИ

На сайті сільської ради 24.05.2020 року оприлюднено інформацію про проведену керівництвом Шабівської сільської ради зустріч з  фахівцями  щодо початку роботи з проектування  «Благоустрій центральної  площі в селі Шабо»  та представлено візуалізацію даного проекту. 

19:15 26.06.2020

Визначено стратегію реалізації Програми EGAP в Шабівській громаді

Визначено стратегію реалізації Програми EGAP в Шабівській громаді

24 червня 2020 року в режимі відео-конференції пройшло робоче засідання представників Шабівської ОТГ та координаторів Програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), яка впроваджується за підтримки Швейцарії та надається через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва (SDC). Результатом онлайн-зустрічі стало визначення стратегії реалізації Програми EGAP в Шабівській громаді Одеської області.

21:17 25.06.2020

Благоустрій Центральної площі на території села Шабо

Благоустрій Центральної площі на території села Шабо

З метою створення туристичної привабливості села Шабо – центру об’єднаної територіальної громади, керівництвом та спеціалістами Шабівської сільської ради розпочата робота по підготовці генерального плану та проектно-кошторисної документації на проект: «Благоустрій Центральної площі в селі Шабо Білгород-Дністровського району Одеської області». Станом на 23 червня 2020 року проведено геодезичні роботи та виготовлено візуалізацію даного об’єкту.

13:09 24.06.2020

Рішенням обласної комісії ТЕБ та НС визначено додаткові заходи щодо посилення контролю за виконанням карантинних заходів

Рішенням обласної комісії ТЕБ та НС визначено додаткові заходи щодо посилення контролю за виконанням карантинних заходів

   На проведеному 20 червня 2020 року позачерговому засіданні Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеської облдержадміністрації, з урахуванням епідемічної ситуації у регіоні за останній тиждень, ухвалено додаткові заходи для запобігання поширенню на території області гострої респіраторної хвороби COVID-2019, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Зокрема відповідно до вказаного рішення Комісії суб’єкти господарювання, які експлуатують зони відпочинку (пляжі) тощо, та в місцях масового  перебування людей забезпечити:

12:23 22.06.2020

День Пам'яті і Скорботи -2020

День Пам'яті і Скорботи -2020

22 червня 2020 року біля  Братської могили загиблих воїнів та Меморіалу Слави села  Шабо пройшла акція  «Квіти пам’яті»,  присвячена Дню  скорботи і вшануванню пам’яті жертв Другої світової війни.

11:06 22.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь