Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Офіційне оприлюднення результатів місцевих виборів сільського голови та депутатів Шабівської сільської ради

Офіційне оприлюднення результатів місцевих виборів сільського голови та депутатів Шабівської сільської ради

Шабівська сільська територіальна виборча комісія відповідно до вимог ч.1 ст. 282 Виборчого кодексу України оприлюднює результати виборів Шабівського сільського голови та депутатів Шабівської сільської ради. 

14:15 06.11.2020

Дорогі земляки, гості села Салгани!

Дорогі земляки, гості села Салгани!

Сьогодні у вас велике свято – Храмовий День та День села, відзначення якого символізує любов до рідного краю, до його колишніх і нинішніх героїв, його історії та культури.

11:47 04.11.2020

Засідання конкурсної  комісії на  заміщення вакантних посад комунальної установи «Шабівський центр професійного розвитку педагогічних працівників » Шабівської сільської ради

Засідання конкурсної комісії на заміщення вакантних посад комунальної установи «Шабівський центр професійного розвитку педагогічних працівників » Шабівської сільської ради

Відповідно до рішення сесії Шабівської сільської ради від 04.09.2020 року № 1/2461- VII «Про створення комунальної установи «Шабівський центр професійного розвитку педагогічних працівників»,   наказу Управління освіти, культури,  молоді  та  спорту  Шабівської  сільської  ради від 15.09.2020  року № 102 – к  «Про оголошення конкурсу на заміщення  вакантних посад комунальної установи «Шабівський центр професійного розвитку педагогічних працівників», протоколів № 2  від 28.10.2020 року  та № 4 від 29.10.2020 року засідання конкурсної  комісії на заміщення вакантних посад комунальної установи «Шабівський центр професійного розвитку педагогічних працівників»  переможцями конкурсу визнані педагогічні працівники, що набрали найбільше балів.

11:36 30.10.2020

28 ЖОВТНЯ - ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД НАЦИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

28 ЖОВТНЯ - ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД НАЦИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

З нагоди відзначення 76-ої річниці визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні, 28 жовтня на території Шабівської громади проходять акції покладання квітів до пам’ятників та пам'ятних знаків загиблим воїнам-визволителям, тим хто віддав життя за визволення України.

08:00 29.10.2020

До уваги батьків дітей з інвалідністю!

До уваги батьків дітей з інвалідністю!

Управління соціального захисту населення Білгород – Дністровської районної державної адміністрації повідомляє, що відповідно до внесених змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 березня 2019 року № 309, починаючи з 2020 року діти з інвалідністю усіх нозологій, мають право на забезпечення реабілітаційними заходами у реабілітаційних установах, закладах охорони здоров’я, перелік яких затверджений Фондом соціального захисту інвалідів та розміщений на сайті Міністерства соціальної політики України.

15:36 26.10.2020

Звіт Шабівського сільського голови за 9 місяців 2020 року

Звіт Шабівського сільського голови за 9 місяців 2020 року

25 жовтня пройшли в громаді чергові місцеві вибори. Залишилось досить небагато часу до кінця повноважень Шабівського сільського голови, якого було обрано у жовтні 2017 року. Напередодні виборів був підготовлений для оприлюднення Звіт сільського голови про проведену протягом 9 місяців поточного року. Проте, враховуючи те, що сільський голова Василь Древаль прийняв рішення про своє висування в якості кандидата в депутати сільської ради, з метою унеможливлення трактування підготовленого Звіту, як передвиборчої агітації, оприлюднення звітної інформації було відкладено до завершення виборів. Кожен член громади має право знати, що було зроблено за останні 9 місяців поточного року.

12:00 26.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь