A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Обробка гербіцидами виноградників

Обробка гербіцидами виноградників

ООО "АГРОФІРМА ШАБО" повідомляє, обробка гербіцидами виноградників на території села Шабо буде проводиться з 19 червня 2020 року. Препарати, які будуть використовуватися в обробці: - Целитель;

12:43 17.06.2020

Компенсація до пенсії  пенсіонерам старше  80 -ти  років

Компенсація до пенсії пенсіонерам старше 80 -ти років

Постановою Кабінету Міністрів України від 01.04.2020 №251 “Деякі питання підвищення пенсійних виплат та надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році” визначено установити, що з 1 квітня 2020 року особам, які отримують пенсію і яким виповнилося 80 років і більше, у яких щомісячний розмір пенсійних виплат з урахуванням надбавок, підвищень, додаткових пенсій, цільової грошової допомоги, сум індексації, щомісячної компенсації у разі втрати годувальника внаслідок Чорнобильської катастрофи, інших доплат до пенсій, встановлених законодавством, не досягає розміру середньої заробітної плати (доходу) в Україні, з якої сплачено страхові внески та яка враховується для обчислення пенсії за 2019 рік, щомісячну компенсаційну виплату в розмірі до 500 гривень у межах зазначеного розміру.

08:25 15.06.2020

Щодо виплати пенсій

Щодо виплати пенсій

Пенсійний фонд України, згідно із затвердженим графіком, продовжує фінансування пенсій червня. На пенсійні виплати червня місяця по м.Білгород-Дністровському та району спрямовано 79 млн. грн.. Виплата пенсій проводиться у зазначену кожному пенсіонеру дату виплати в установленому порядку через уповноважені банки або через відділення АТ «Укрпошта» - в яких отримувати пенсію можна особисто у відділенні поштового зв’язку  чи з доставкою листоношами додому.

08:21 15.06.2020

Ще один крок в громаді до спрощення у наданні соціальних послуг

Ще один крок в громаді до спрощення у наданні соціальних послуг

За ініціативи керівництва Шабівської сільської ради та зусиллями працівників відділу з питань соціального захисту сільської ради для скорочення часу у прийнятті рішення щодо призначення та надання соціальних послуг мешканцям громади (житлові субсидії, допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим, пільг на придбання твердого і рідкого палива та скрапленого газу, тощо), які є найпопулярнішими серед населення, проводиться робота по підключенню Шабівської сільської ради та віддаленого робочого місця в с. Бритівка до проекту Міністерства соціальної політики України  «Соціальна громада».

10:30 12.06.2020

ПЕРСПЕКТИВА СТВОРЕННЯ СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГІВ ГРОМАДИ

ПЕРСПЕКТИВА СТВОРЕННЯ СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГІВ ГРОМАДИ

10 червня 2020 року відбулося засідання Робочої групи з питання створення старостинських округів на території  Шабівської сільської ради, яка  утворена відповідно до розпорядження сільського голови Древаля В.В. № 48/ОС-2020 від 04.06.2020 року.  До складу Робочої групи ввійшли депутати Шабівської сільської ради, в.о. старости села  Софіївка Гогулова О.М., голова Адамівської сільської ради Кашульський Д.О., секретар Адамівської сільської рали Ткаченко І.С.   Присутнім необхідно було вирішити ряд завдань, а саме: визначитися з кількістю старостинських округів; визначити, які населені пункти будуть входити до кожного з округів;.  визначити  адміністративні центри старостинських округів.

10:27 12.06.2020

Про роботу сільського голови та  виконавчих органів Шабівської сільської ради за 2019 рік

Про роботу сільського голови та виконавчих органів Шабівської сільської ради за 2019 рік

Для забезпечення реалізації принципу підзвітності та відповідальності перед Шабівською об’єднаною територіальною громадою, за наслідками проведених узагальнень, оприлюднюється  звіт щодо діяльності сільського голови та виконавчих органів Шабівської сільської ради за 2019 рік.

10:19 12.06.2020

Підтримка соціальних працівників

Підтримка соціальних працівників

В умовах підвищення якості обслуговування одиноких не працездатних громадян похилого віку, навантаження на соціальних працівників зростає.

16:25 04.06.2020

ДО ВІДОМА КЕРІВНИКІВ ТА СПЕЦІАЛІСТІВ СІЛЬГОСППІДПРИЄМСТВ!

ДО ВІДОМА КЕРІВНИКІВ ТА СПЕЦІАЛІСТІВ СІЛЬГОСППІДПРИЄМСТВ!

05 червня поточного року о 10.00 на базі ДП «Експериментальна база «Дачна» (смт.Дачне, вул.Гаркавого, 5, Біляївський район Одестка область) відбудеться обласний семінар «День поля», учасники якого будут  ознайомлені з агротехнічними характеристиками та технологічними особливостями вирощування сортів озимих зернових культур вітчизняної селекції, матимуть змогу поспілкуватися з провідними селекціонерами та науковцями сільськогосподарського інституту.

15:51 04.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь