A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні громадяни !!!

Шановні громадяни !!!

Служба порятунку, звертається до вас із проханням дотримуватись заходів безпеки та режиму карантину. Через небезпеку поширення коронавірусу, Просимо Вас не виходити на вулицю без нагальної потреби, не відвідувати місця скупчення людей, під час перебування на вулиці одягати захисні маски, зберігати дистанцію між людьми не менше ніж два метри та дотримуватись особистої гігієни. 

14:52 30.03.2020

Виплата пенсій внутрішньо переміщеним особам (ВПО).

Виплата пенсій внутрішньо переміщеним особам (ВПО).

Постановою 788 від 21.08.2019 року були внесені зміни до Постанови Кабінету Міністрів України від 08.06.2016 року  №365 “Деякі питання здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам” згідно яких яких  призначення та поновлення виплати пенсій Комісіями з призначення та поновлення соціальних виплат ВПО не  розглядаються. Також до постанови Кабінету Міністрів України №637 до п.1 було додано нові  абзац 4, який передбачає розробку нового порядку обміну інформацією з органами соцзахисту щодо поновлення або призначення пенсій  ВПО. До впровадження обміну інформацією між Реєстром застрахованих осіб та Єдиною інформаційною базою даних ВПО обмін проводиться згідно    листа узгодженого  з Міністерством соціальної політики від 02.09.2019 №15907/2-19/19  Згідно цього листа для призначення або поновлення виплати пенсій під час звернення внутрішньо переміщеної особи із заявою про призначення, відновлення чи подовження виплати пенсії та документом, що посвідчує особу, територіальні органи Пенсійного фонду України ідентифікують особу заявника, фіксують місце і час їх звернення, та направляють в  органи соцзахисту  списки для отримання інформації щодо дійсності довідки внутрішньо переміщеної особи.  Після отримання інформації  з Єдиної інформаційної бази даних внутрішньо переміщених осіб щодо дійсності довідки ВПО  проводиться відповідний перерахунок.

11:45 30.03.2020

Суб’єктам господарювання

Суб’єктам господарювання

Шабівська сільська рада повідомляє, що відповідно до  протоколу № 10 засідання Кабінету Міністрів України від 23 березня 2020 року щодо запровадження суб'єктами господарювання у сфері роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв'язку, провадження банківської та страхової діяльності, Вам необхідно впровадити режим роботи з розрахунку один відвідувач на 10 кв. метрів площі торгівельного (операційного) залу за умови дотримання дистанції між ними не менш ніж 1,5 м із встановленням спеціальних позначок. Просимо Вас відповідально віднестися до цих заходів та забезпечити неухильне дотримання зазначених вимог.

12:16 27.03.2020

Запобігання розповсюдження COVID-19 серед малозабезпечених верств населення

Запобігання розповсюдження COVID-19 серед малозабезпечених верств населення

Мобільною групою, у складі заступника сільського голови та служби у справах дітей здійснено виїзд до сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, з метою надання консультацій, засобів особистої гігієни та пам'яток правил попередження виникнення COVID-19

09:59 27.03.2020

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

27 та 28 березня буде проводитись повторна обробка під'їздів багатоповерхових будинків дезинфікуючим засобом «Жавель-Клейд».

09:23 26.03.2020

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

Сільська рада звертається з проханням до мешканців громади, які прибули після  01.02.2020 року з-за кордону,   звернутися за телефоном 0671849639 до відділу  з питань соціального  захисту та охорони здоров’я  сільської ради.        

11:49 25.03.2020

Пенсійний Фонд інформує

Пенсійний Фонд інформує

У зв’язку із обмежувальними заходами, прийнятими Урядом України для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 та запровадженням карантину, Пенсійний фонд України повідомляє про можливість вирішити більшість питань без особистих візитів, скориставшись онлайн сервісами вебпорталу Пенсійного фонду:

11:17 23.03.2020

Рекомендації щодо застосування дезінфектантів з метою профілактики інфекцій, збудником яких є коронавірус 2019-nCoV

Рекомендації щодо застосування дезінфектантів з метою профілактики інфекцій, збудником яких є коронавірус 2019-nCoV

2019-nCoV— новий представник групи коронавірусів. Новий вірус найбільш подібний до SARS-CoV— збудника атипової пневмонії. Однак геном нового вірусу співпадає з геномом найбільш подібного до нього лише на 70 %.

09:53 23.03.2020

Обробка гербіцидами виноградників

Обробка гербіцидами виноградників

ООО "АГРОФІРМА ШАБО" повідомляє, обробка гербіцидами виноградників на території села Шабо буде проводиться з 25 березня 2020 року. Препарати, які будуть використовуватися в обробці: - ізопроміламінная сіль гліфосату; - композиція полісахаридів природного походження («Адьюгрейн»).

09:10 23.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь