A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Як перевести педагогів-пенсіонерів на строкові трудові договори

Як перевести педагогів-пенсіонерів на строкові трудові договори

П.2 ст. 22 у України від 16.01.2020 р. № 463-IX «Про повну загальну середню освіту»  (далі — Закон № 463), який набрав чинності 18.03.2020 р., встановлено, що педагогічні працівники державних і комунальних закладів загальної середньої освіти, які досягли пенсійного віку та яким виплачується пенсія за віком, працюють на основі трудових договорів, що укладаються строком від одного до трьох років.

12:30 30.04.2020

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

З метою своєчасного реагування на можливі протиправні спрямування, при виявлені ознак можливих спрямувань до складів озброєння і боєприпасів в с. Біленьке, Управління Служби безпеки України в Одеській області  та Шабівська сільська рада просить Вас бути уважними та небайдужими. ПЕРЕЛІК питань протидиверсійного та антитерористичного захисту складів озброєння і боєприпасів, важливих військових об’єктів та об’єктів критичної інфраструктури

09:39 28.04.2020

Протидія домашньому насильству

Протидія домашньому насильству

7 січня 2018 року набув чинності Закон України від 7 грудня 2017 р. № 2229-VIII "Про запобігання та протидію домашньому насильству" (далі – закон). Серед його нововведень слід виділити такі:

14:51 24.04.2020

Торгівля людьми – проблема сьогодення!

Торгівля людьми – проблема сьогодення!

Відповідно до Закону України «Про протидію торгівлі людьми»  торгівля людьми – здійснення незаконної угоди, об’єктом якої є людина, а так само вербування, переміщення, переховування, передача або одержання людини, вчинені з метою експлуатації, у тому числі сексуальної, з використанням обману, шахрайства, шантажу, уразливого стану людини або із застосуванням чи погрозою застосування насильства, з використанням службового становища або матеріальної чи іншої залежності від іншої особи, яке відповідно до Кримінального кодексу України визнається злочином.

14:45 24.04.2020

Шановні мешканці Шабівської громади!

Шановні мешканці Шабівської громади!

Прийміть сердечні вітання зі Світлим Христовим Воскресінням! Адресуючи один одному найкращі побажання доброго здоров’я, миру, щастя і оптимізму на шляху подолання викликів сьогодення, спільно з вами прошу Божого благословіння і вірю, що єдність, заснована на віковічних християнських цінностях і надалі згуртовуватиме нас на рідній батьківській землі.

14:11 17.04.2020

Продовжено роботу щодо попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену короновірусом Covid-2019 на території Шабівської об’єднаної територіальної громади.

Продовжено роботу щодо попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену короновірусом Covid-2019 на території Шабівської об’єднаної територіальної громади.

Спеціалістами Шабівської сільської ради, спільно з представниками Білгород-Дністровського відділу поліції, Білгород-Дністровського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену короновірусом Covid-2019, проведено чергову перевірку суб’єктів господарювання на території Шабівської об’єднаної територіальної громади на виконання обмежувальних заходів прийнятих  постановою Кабінету Міністрів № 211 від 11 березня 2020 р.

17:07 16.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь