A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Тренінгові заняття для клієнтів пробації на тему «Конструктивна самореалізація»

Дата: 06.10.2021 13:13
Кількість переглядів: 320

Фото без опису2 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день ненасилля, встановлений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 15 червня 2007 року. Дата вибрана не випадково, адже 2 жовтня народився Махатма Ганді: лідер руху за незалежність Індії та засновник філософії ненасилля.

Тема ненасилля досить популярна в різних сферах суспільного життя й викликає все більше зацікавлення в сучасних дослідників. Актуальність осмислення й реалізації принципу ненасилля зумовлена тим, що насилля продовжує проявлятись у різноманітних формах: фізичній, моральній, психологічній; у стосунках між людьми на рівні як держав, груп, так і окремих індивідів. Усвідомлення того, що насильницька поведінка призводить до руйнівних наслідків, висуває альтернативу — необхідність практичного використання принципу ненасилля як шляху до діалогу, компромісу, досягнення консенсусу та злагоди. Саме це посилює інтерес не тільки до теоретичного осмислення принципу ненасилля, а й до різноманітних аспектів його практичного виміру.      

5 жовтня 2021 року психологом Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Оленою Чумак, проведені тренінгові заняття для клієнтів пробації на тему «Конструктивна самореалізація».

В ході тренінгу були визначенні види насильства, фактори впливу та наслідки.  Акцентовано увагу на формування емоційного світу особистості, усвідомлення та керування власним емоційним станом. Так як саме на цій основі базується підвищення рівня емоційної компетентності та пролонгована у часі та націлена на те, щоб за будь яких умов навчити особистість будувати відносини як із самим собою, так і з іншими, наголошено на ефективності та необхідності конструктивного вирішення конфліктних ситуацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь