A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості

До уваги осіб, що шукають роботу!

Наш телеграм-канал з вакансіями відкриває рубрику: «Вакансії Білгород-Дністровщини». Інформація на телеграм-каналі оновлюється щоденно, описуються вимоги до кандидатів та умови роботи. Все що потрібно зробити – підписатись і бути в курсі. Підписатися на канал можна за посиланням: https://t.me/belgorod_dnestrovskiy_cz

15:20 23.05.2022

До уваги молодіжних підприємств!

Для підтримки бізнесу в Україні, в т.ч. молодіжного розвитку розвитку соціальних підприємств українським підприємцям відкрито доступ до участі у грантових програмах:

08:48 20.05.2022

Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості запрошує на навчання на курсах цільового призначення за напрямком: «Використання 3D моделювання в медичній сфері»

Метою курсу є  підвищення кваліфікації  в оволодінні новими компетенціями у створенні 3D моделей за знімками магнітно-резонансної томографії та комп’ютерної томографії.

10:26 29.04.2022

Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості запрошує на навчання на курсах цільового призначення за напрямком: «Використання платформ для створення та проведення опитувань і тестів»

Курс «Використання платформ для створення та проведення опитувань та тестувань» актуальний в наш час, оскільки спрямований  на оволодіння знаннями та навичками у створенні та проведенні  опитувань та тестів, що можуть стати в нагоді у різних галузях економіки.

10:17 29.04.2022

Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості запрошує на навчання на курсах «Облік ПДВ (облік податку на додану вартість»

В сучасних умовах розвитку економіки України значну увагу необхідно приділяти питанням формування податкової системи. При цьому найбільш складним та суперечливим податком для підприємства є податок на додану вартість. Понад 90% компаній в Україні є платниками ПДВ. Майбутньому фахівцю доведеться зіткнутися з ПДВ і дуже важливо бути готовим до цього.

10:03 29.04.2022

Білгород-Дністровський міськрайонний центр зайнятості запрошує на навчання на курсах цільового призначення за напрямком: «Облік та оподаткування у малому бізнесі»

Мета курсу – надання слухачам необхідних теоретичних основ, методичних рекомендацій і практичних навичок щодо формування повної та достовірної інформації про господарські операції, що були проведені на  підприємстві малого бізнесу протягом звітного періоду з метою складання фінансової та податкової звітності.

09:55 29.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь