A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ЗАВЕРШЕНО ОБЛАШТУВАННЯ ПУНКТУ НЕЗЛАМНОСТІ

Дата: 20.12.2023 15:53
Кількість переглядів: 41

    Шановні мешканці Шабівської територіальної громади повідомляємо Вас про успішне завершення проекту: «Облаштування «пункту незламності» в ЗДО (ясла-садок) с.Бритівка Шабівської сільської ради», що був реалізований ГО Первинна ветеранська організація при Шабівській сільській раді, разом з керівництвом громади, в рамках проекту «Підтримка ініціатив спільнот в Україні», що впроваджується ГО «Альтернатива» та МБФ «Альянс громадського здоров’я» за фінансової та технічної підтримки Шведської церкви, включаючи збір коштів та координацію благодійної організації Christian Aid. Мета проекту-завчасне реагування на надзвичайні ситуації, зокрема надання допомоги та створення умов для тимчасового перебування населення у разі порушення нормальних умов життєдіяльності (відсутності питного водопостачання, водовідведення, електро-, газо- і теплопостачання). Завдяки проєкту облаштовано «пункт незламності» в ЗДО (ясла-садок) с.Бритівка Шабівської сільської ради», всіма необхідними та вкрай важливими на сьогодні речами. Загальна сума витрат за проєктом склала 149 406,00 грн.

     «Ми підтримаємо мешканців нашої громади та допоможемо населенню у разі довгострокової відсутності електроенергії, ми запрошуємо усіх, хто потребує до «пункту незламності» в ЗДО (ясла-садок) с.Бритівка Шабівської сільської ради», за адресою: вул.Миру, 8А, с.Бритівка, це місце, де Ви зможете зігрітися, скористатися інтернетом, випити гарячого чаю, перекусити та ін., місце безпеки, яке функціонує цілодобово і безкоштовно»,- прокоментував сільський голова #Павло_ПАВЛЕНКО та висловив подяку голові ініціативної групи Наталі ГРЕЧАНОВСЬКОЇ під керівництвом якої було подано заявку на участь в проєкті та проведено значний обсяг робіт для створення "місця безпеки" в Шабівській територіальній громаді.

    Щиро дякуємо ГО «Альтернатива» та МБФ «Альянс громадського здоров’я» за впроваджений проект, нашим партнерам та всім учасникам Проекту за співпрацю з його реалізації. Дякуємо сільському голові Шабівської територіальної громади #Павло_ПАВЛЕНКО за допомогу та сприяння в реалізації проєкту.

    Разом ми змогли досягти чудового результату.

    Все буде Україна.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь