Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

«ЖИТТЯ БЕЗ НАСИЛЛЯ»

Насильство – це одна з найбільш поширених у світі форм порушення прав людини, що наносить величезну моральну шкоду суспільству і є перепоною на шляху подолання нерівності і дотримання людських прав. Проблема насильства надзвичайно важлива і актуальна в сучасному суспільстві. Так в 2019 року набули законної сили зміни до Кримінального кодексу України, Кримінально-процесуальний кодекс України та ряд інших нормативних актів, які істотно посилюють кримінальну та адміністративну відповідальність за вчинення домашнього насильства.

13:34 06.02.2020

Тренінг «Попередження проявів насильства»

04 лютого 2020 року психологом Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» Оленою Чумак спільно із заступником директора-начальником відділу соціальної роботи міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Людмилою Зайцевою проведено тренінг «Попередження проявів насильства» для засуджених осіб, міра покарання яких не пов’язана із позбавленням волі.

13:54 04.02.2020

З нагоди 5-ї річниці прийняття Закону України «Про пробацію»

5 лютого 2015 року Верховною радою України був прийнятий Закон України «Про пробацію». На виконання даного Закону у 2017 році, шляхом реформування кримінально-виконавчої інспекції, було створено єдину Державну установу «Центр пробації» з підпорядкуванням їй уповноважених органів з питань пробації, удосконалено організаційну структуру, механізм використання фінансових, матеріальних та технічних умов функціонування органів пробації для ефективного використання поставлених завдань.

09:54 04.02.2020

План спільних дій

24 січня 2020 року в приміщенні Білгород-Дністровської міської ради під головуванням керуючого справами виконкому Ігоря Величка відбулося чергове засідання спостережної комісії.

08:06 27.01.2020

«Моя суверенна Україно!»

Соборність – одна з важливих тем історії України. Для українського народу, віками позбавленого своєї власної державності та розірваного на частини між сусіднім країнами, дана проблема була завжди особливо болючою й неймовірно складною.

14:07 21.01.2020

Робоча зустріч

16 січня 2020 року за ініціативи начальника Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Наталії Короткової відбулась робоча зустріч з директором Білгород-Дністровського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяною В'язових та начальником відділу у справах сім’ї та молоді управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Білгород-Дністровської міської ради Ольгою Душаніною.

15:51 16.01.2020

Підготовка до щорічного декларування

Черговий етап електронного декларування розпочався з 1 січня 2020 року. Колектив Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» провів практичне заняття щодо вивчення змін у Законі України «Про запобігання корупції», який набрав чинності 18 жовтня 2019 року. Начальник відділу Наталія Короткова акцентувала увагу на «розширенні» кола близьких осіб та членів сім'ї суб’єктів декларування, а також на необхідності додаткового консультування щодо порядку отримання унікального номеру запису в Єдиному державному демографічному реєстрі. Зазначила, що за несвоєчасне подання декларації про майновий стан передбачена відповідальність за ст. 172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю).

08:13 16.01.2020

Робоча зустріч з начальником державної виконавчої служби

14 січня 2020 року заступник начальника Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Центру пробації в Одеській області  Володимир Журавель провів робочу зустріч з начальником Білгород-Дністровського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) Сергієм Федорчуком, в ході якої були обговорені проблемні питання, які виникають під час виконання рішень суду щодо накладення адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт.

12:27 15.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь