A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Робоча зустріч

Дата: 16.01.2020 15:51
Кількість переглядів: 414

16 січня 2020 року за ініціативи начальника Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Наталії Короткової відбулась робоча зустріч з директором Білгород-Дністровського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяною В'язових та начальником відділу у справах сім’ї та молоді управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Білгород-Дністровської міської ради Ольгою Душаніною.

Метою даного заходу стало підведення підсумків роботи між службами, вивчення ефективності спільних профілактичних заходів щодо недопущення рецидиву злочинів суб’єктами пробації, проблемних питань, які існують у співпраці та шляхи їх вирішення.

Під час зустрічі було підведено підсумки за результатами 2019 року щодо неповнолітніх  осіб та осіб молодіжного віку, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, які перебувають на обліку у відділі пробації. Проаналізовано стан взаємодії між службами у рамках меморандуму про співпрацю і обговорено питання про першочергове вирішення та надання допомоги щодо наявних у суб’єктів пробації криміногенних потреб, практичні аспекти здійснення спільних перевірок за місцем проживання засуджених.

Наприкінці заходу було розроблено план спільних дій між службами на 2020 рік згідно якого заплановано проведення спільних консультацій, просвітницьких та виховних заходівз особами молодіжного віку, які  перебувають на обліку у відділі пробації та обговорено алгоритм дій щодо подальшої співпраці.

 

 

Тетяна Товстига

Білгород-Дністровський МР відділ

філії ДУ «Центр пробації» в Одеськійобласті



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь