Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

Тижневик до Дня сім’ї

З 6 липня на базі Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області проводились заходи в рамках тижневика «Сімейні цінності». Адже, сім’я – це унікальний соціальний інститут, першооснова духовного, економічного та соціального розвитку суспільства. Вона пов’язана з усіма сферами життєдіяльності людини та охоплює всі рівні соціальної практики: від особистісного – до державного, від матеріального – до духовного.

09:31 10.07.2020

Захід до Дня Конституції України.

25 червня 2020 року в рамках інформаційно-просвітницької роботи начальником Білгород-Дністровського бюро правової допомоги Оленою Боян було проведено семінар для суб’єктів пробації Білгород-Дністровського міськрайонного відділу пробації на тему «Конституція – основний закон України». Але у зв’язку із встановленими карантинними обмеженнями запланований захід було проведено у форматі Zoom конференції.

11:52 25.06.2020

Робоча зустріч на тему: «Співпраця відділу пробації та МЦСССДМ»

23 червня 2020 року у Білгород-Дністровському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулась робоча зустріч між представниками Центру – директором Тетяною В’язових та начальником Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області Наталією Коротковою.

09:27 25.06.2020

Тренінг на тему «Агресія».

З метою вироблення у засуджених практичних навичок контролю своєї поведінки у ситуаціях, які можуть провокувати їх до протиправних дій, 16 червня 2020 року представником Білгород-Дністровського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вороніною Юлією  для підоблікових Білгород-Дністровського міськрайонного відділу пробації було проведено тренінг  на тему «Агресія».

12:38 17.06.2020

Всесвітній День донора крові

Всесвітня організація охорони здоров’я обрала 14 червня в якості дня для вияву вдячності мільйонам людей, які рятують життя і зберігають здоров’я інших людей, здаючи свою кров.  

10:24 12.06.2020

Семінар на тему «Здоровий спосіб життя».

9 червня 2020 року волонтер та представник благодійного фонду «Шлях додому» Смолягович Олена провела для підоблікових Білгород-Дністровського міськрайонного відділу з питань пробації семінар  на тему «Здоровий спосіб життя».

12:14 10.06.2020

Ми захищаємо безпеку громадян, профспілка захищає нас!

З метою запобігання поширення епідемії коронавірусної інфекції під час загальнодержавного карантину працівники Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області отримали від Профспілкової організації персоналу ДУ «Центр пробації» такі необхідні на сьогодні засоби індивідуального захисту: неопренові захисні маски багаторазового використання, антисептики, захисні окуляри та нітрилові рукавички.

16:55 22.05.2020

Міжвідомча робоча зустріч

22 травня 2020 року, начальник Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Короткова Наталія, прийняла учать у міжвідомчій робочій групі щодо вивчення стану профілактичної і соціально-виховної роботи з неповнолітніми обвинуваченими.

16:45 22.05.2020

День Вишиванки

У культурі кожного народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. В Україні таким символом є вишиванка – своєрідний код української нації, безцінний спадок українців.

14:43 21.05.2020

Домашнє насильство під час карантину

Карантин через пандемію коронавірусу порушив звичний спосіб життя людей на планеті. Нестабільний емоційний стан, хитке матеріальне становище, неналагоджені стосунки у сім’ях спровокували сплеск домашнього насильства. За даними ООН, у зв’язку з пандемією коронавірусу, у світі вдвічі збільшилась кількість випадків домашнього насильства.

10:18 18.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь