A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шабівська сільська рада
об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини Білгород-Дністровського міськрайонного відділу "Центра пробації"

«Захисти мене від лиха і зла, бо я ще дитина мала»

Кожна доросла людина чітко розуміє, що вона наділена певними правами. Але чи знає про це дитина? Нагодою з’ясувати уявлення молодших школярів про свої права та ознайомити дітей із правами кожної людини став захід в рамках акції «16 днів проти насильства».

15:42 02.12.2019

Презентація «Насильство серед нас» з елементами тренінгу в закладі освіти

В рамках акції «16 днів проти насильства», з метою привернення уваги учасників освітнього процесу до проблеми насильства у суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення, 27 листопада 2019 року старший інспектор Білгород-Дністровського міськрайонного відділу ДУ «Центр пробації» Олена Кузнєцова та фахівець відділу Тетяна Тараненко відвідали загальноосвітню школу №6 м. Білгорода-Дністровського.

15:37 02.12.2019

Круглий стіл «Взаємодія та надання допомоги»

21 листопада 2019 року в історично важливий та пам’ятний для українців день – День Гідності та Свободи, Білгород-Дністровським міськрайонним відділом філії «Центр пробації» в Одеській області організовано захід для суб’єктів пробації. Зазначений захід проведено у форматі круглого столу, в якому прийняли участь  спеціаліст  Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Нікіруй Злата,  начальник  Білгород-Дністровського бюро  правової  допомоги Боян Олена та директор Білгород-Дністровського міського центру соціальних служб сім’ї дітей та молоді В’язових Тетяна.

12:20 22.11.2019

Перевірка підоблікових за місцем проживання

Одним із способів здійснення нагляду за засудженими особами, міра покарання яких не пов’язана із позбавленням волі є перевірка їх за  місцем проживання. Такий спосіб допомагає працівникам пробації більш детально визначити проблеми та потреби засуджених. Підчас відвідування є можливість поспілкуватись з їх близькими та знайомими засуджених, що у свою чергу допомагає встановити їх соціальне оточення.

12:15 22.11.2019

Небезпека опалювального сезону

Основними причинами виникнення пожеж є необережне поводження з вогнем, несправність та неправильна експлуатація приладів газопостачання та опалення, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроприладів.

11:01 19.11.2019

Екскурсія на телебачення

На обліку в Білгород-Дністровському міськрайонному відділі філії Державної установи  «Центр пробації» в Одеській області перебувають засуджені міра покарання яких не пов’язана з позбавленням волі. Серед них також є і неповнолітні . Важливим елементом роботи органів пробації є співпраця з різними організаціями,  які сприяють позитивній ресоціалізації засуджених осіб, а також профілактична соціально-виховна правова робота серед учнівської молоді.  Одним із методів соціально виховної роботи є екскурсії.

10:48 19.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь